EDITORIALE

Devoțional | Antrenament de bază pentru a-ți zidi credința

…ca unii care ştiţi că încercarea credinţei voastre lucrează răbdare. – Iacov 1:3

Credința matură nu o dobândim peste noapte. Dacă dorim să avem o credință profundă, solidă și sănătoasă în Dumnezeu, trebuie să ne exersăm credința pentru a deveni mai puternică. Gândiți-vă la soldații din armată. După ce se înrolează în serviciul militar, ei nu sunt gata imediat pentru lupte intense, ci mai întâi trebuie să urmeze un program de antrenament de bază. Ei exersează și se antrenează neobosit. Instructorii au sarcina să realizeze această echipare, pentru că soldații trebuie să posede tărie, vitalitate și rezistență.

Haideți să ne gândim la toate acestea în termenii credinței. Întâi ne „înscriem” sau ne dăruim viețile lui Hristos. Apoi, intrăm într-un regim al antrenamentului de bază al zidirii credinței. În acest caz, Duhul Sfânt acționează ca instructor de exerciții.

Duhul Sfânt știe exact, pentru fiecare dintre noi, care sunt solicitările în vederea zidirii credinței, așa încât să fim pregătiți la timp și nelatimp. Trebuie doar să Îl ascultăm chiar și atunci când este provocator, încrezându-ne în El, că știe cum să zidească credința.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14274-devotional-antrenament-de-baza-pentru-a-ti-zidi-credinta?fbclid=IwAR3axdU2WPstAFIwvim29MBrEtGOh5Lm36sKhwaL40BRv_kY8H83Gfk1ucM

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: