EDITORIALE

Oare Dumnezeu numără lacrimile?

Oare Dumnezeu numără lacrimile? Dacă da, la ce număr decide să intervină? 100, 1.000, 10.000? Care e cifra care-L face să spună ”STOP, e suficient!”?

Oare El le colectează undeva și apoi le transformă în cristale sufletești? Sau le strânge în ceva și la final devin o ploaie a binecuvântării? Le cataloghează în funcție de domenii? Atâtea lacrimi ai de aici, atâtea de aici, atâtea de acolo? Dacă da, care e maximul lacrimilor dintr-un domeniu?

Contează când plângi dacă ești sensibil sau dur? Dacă ai inima slabă sau tare? Dacă ai un caracter milos sau nu? Dacă ești mai plângăcios din fire ori mai stăpân pe sine? În funcție de ce se contorizează lacrimile? De greutatea lor, de mărimea lor, de număr, de culoare, de cât de sărate sunt?

Oare atunci când plângi Dumnezeu îți șterge lacrimile? Măsoară dâra pe care au lăsat-o pe obrazul tău, apoi o șterge cu delicatețe?

Dar poate că… poate că uneori El nu intervine pentru că vrea ca tu să intervii. Vrea ca tu să te ridici, să-ți ștergi lacrimile și să spui ”trec și peste asta”. Vrea să găsești în tine o putere pe care nu credeai că o ai. O forță peste măsura așteptărilor. O lecție de viață pe care să nu o uiți niciodată.

citeste mai mult: http://alinailioi.ro/oare-dumnezeu-numara-lacrimile/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: