EDITORIALE

Devoțional | Încredere, prin Hristos

… noi care slujim lui Dumnezeu prin Duhul lui Dumnezeu, care ne lăudăm în Hristos Isus şi care nu ne punem încrederea în lucrurile pământeşti. – Filipeni 3:3

Adevărata încredere nu vine niciodată din cum ne simțim, ce putem sau ce nu putem – ci vine din revelația a cine suntem în Hristos. Atunci când știm în mod real cât de mult ne iubește Dumnezeu și primim vindecarea Lui de rănile trecutului, atunci nu vom mai resimți nevoia să ne bazăm încrederea pe lucrurile pământești.

Îmi aduc aminte de un timp din trecutul meu, când aveam probleme cu lipsa de încredere, pentru că nu aveam o diplomă de facultate ca alți predicatori pe care îi cunoșteam. Mulțumesc Domnului că, pe măsură ce am început să mă concentrez pe dragostea necondiționată a lui Dumnezeu pentru mine, am învățat să îmi fundamentez încrederea pe ceea ce spune Cuvântul Său că sunt – neprihănirea lui Dumnezeu în Isus Hristos (2 Corinteni 5:21).

Isus dorește să restaureze adevărata încredere în viața ta, vindecându-te de lucrurile din trecutul tău care au distorsionat modul în care te-ai perceput pe tine însuți. În timp ce te uiți la ceea ce este Dumnezeu pentru tine, în loc de ceea ce nu este în regulă la tine, vei începe să ai acea încredere care vine din a fi în El.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14232-devotional-incredere-prin-hristos?fbclid=IwAR0KHOAQha8K6r3xs9iZ-fPbwFFsLH_NkA-FKVEn0RoWw2huaFg6-itb4K8

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: