EDITORIALE

Devoțional | Înfrânarea se aplică în orice domeniu!

… şi anume Duhul adevărului, pe care lumea nu-L poate primi, pentru că nu-L vede şi nu-L cunoaşte; dar voi Îl cunoaşteţi, căci rămâne cu voi şi va fi în voi. – Ioan 14:17

Sunt anumite mesaje ale Bibliei care se aplică oricărui lucru – înfrânarea poftelor este unul dintre ele. Nu contează ce fel de probleme avem în viață, înfrânarea trebuie să fie prezentă în fiecare domeniu. Dacă nu ne disciplinăm, emoțiile ne vor conduce, iar viața ne va fi nefericită.

Exersarea înfrânării înseamnă să trăiești cu moderație. Fiecare lucru din viață presupune decizii de calitate și disciplină pentru a deveni realitate. Multe dintre problemele noastre sunt un rezultat direct al lipsei de disciplină. De exemplu, datoriile financiare apar atunci când nu putem să ne controlăm obiceiul de a cheltui, iar lipsa de control cu privire la obiceiurile alimentare are ca urmare o sănătate șubredă.

Pentru a ieși dintr-o situație copleșitoare, poate fi necesară multă disciplină și autocontrol. Ar trebui să fim mulțumitori că Dumnezeu ne-a dat Duhul Său cel Sfânt, ca să trăiască în noi și să ne ajute.

Dacă ești născut din nou, ai Duhul lui Hristos în tine – împreună cu roada înfrânării poftelor. S-ar putea să nu fi dezvoltat acest aspect, dar să știi că este acolo. Ai ceea ce îți trebuie. Decide ca prin relația pe care o ai cu Duhul Sfânt, să dezvolți înfrânarea.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14167-devotional-infranarea-se-aplica-in-orice-domeniu-2?fbclid=IwAR0Y3WZHh5hGmwwhigOXs81CYy3zPqYJnHOt4PR-mqf6GjC_RQuZLtdueY0

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: