Andrei Mărgăritescu fost campion cu Dinamo, s-a îndepărtat de fotbal și se dedică religiei.Când realizezi că ești ticălos, nenorocit, sărac, orb, gol și ai nevoie de salvare”

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Andrei Mărgăritescu (41 de ani), fost campion cu Dinamo, s-a îndepărtat de fotbal după retragere și se dedică religiei.

Fostul mijlocaș la închidere, care are trei trofee în palmares cu Dinamo, a ieșit din lumea fotbalului, însă este activ pe Youtube. Poreclit de colegi „China”, Mărgăritescu și-a deschis spre final de 2020 un cont în care vorbește despre Dumnezeu și despre cum s-a schimbat viața lui după ce s-a dedicat religiei.

Este vorba despre o cale, îngustă și strâmtă, pe care am descoperit-o și pe care puțini o află. Nu intri datorită calităților pe această cale, ci doar atunci când realizezi, așa cum spune Dumnezeu prin Iisus și Apostoli, când realizezi că ești ticălos, nenorocit, sărac, orb și gol și ai nevoie de salvare.Cineva și-a dat viața printr-o jertfă, a plătit în locul nostru ca să punem intra pe această cale. E vorba de Iisus. Îți dorești să intri pe această cale pentru că este o cale a dragostei, care duce spre Împărăția Cerurilor.

Sursa: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/campion-cu-dinamo-andrei-margaritescu-se-dedica-religiei-intri-pe-aceasta-cale-cand-realizezi-ca-esti-ticalos-nenorocit-sarac-orb-si-gol-620196.html

Urmareste clipul de mai jos

Suntem si pe Instagram, urmareste-ne!

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Nu pot încărca informațiile despre blog în acest moment.

Nu pot încărca informațiile despre blog în acest moment.

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28996 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: