EDITORIALE

Creștinule, fii gata de prigoană! Globaliștii și progresiștii au aranjat deja lucrurile! (Ultima parte)

Creștinule, fii gata de prigoană! Globaliștii și progresiștii au aranjat deja lucrurile! (Ultima parte)

Dacă în prima parte a acestui articol am arătat strategia globalistă la nivel ideologic cu privire la viitorul nostru, strategie prin care noi creștinii conservatori suntem zugrăviți de media progresistă drept o mișcare naționalistă, cu o ideologie radicală profund ostilă democrației și pluralismului, în partea a doua am prezentat fapte, implementarea agendei anticriste promovată de politicienii progresiști, anume faptul că implementarea agendei progresist globaliste se face în forță și cu tehnici de manipulare în masă și printr-un control total asupra întregii lumi. În partea a treia și ultima, vom vedea că dacă la nivel de țări, nu există șanse de-a sta împotriva globalismului progresist, atunci la nivel de individ nu mai putem avea prea multe șanse, acestea sunt aproape nule.

4Implementarea agendei progresist globaliste sau Noua Ordine Mondială, se impune cu forța la nivel de state, așa că la nivel de indivizi șansele noastre devin aproape nule.
În ziarul Evenimentul zileiputem citi referitor laUngaria și Polonia, ”că își vor exercita dreptul de veto în cazul în care Uniunea Europeană va dori să condiționeze accesul țărilor membre la fondurile UE de respectarea „statului de drept” (https://evz.ro/se-rupe-caruta-ue-in-buturuga-statului-de-drept-polonia-si-ungaria-refuza-santajul.html)
Mai pe înțelesul nostru poziția conservatoare creștină și anti-progresistă a acestor două țări din cadrul Uniunii Europene, îi pune în ochii globaliștilor drept indisciplinați și atunci caută metode de constrângere, cum ar fi debarasarea de aceste state: „Împreună cu președinția germană a UE căutăm soluții practice, dar vom vedea, dacă este nevoie, în ultimă instanță, cum putem merge înainte fără țările care blochează”, a spus Beaune. Nu este clar dacă este vorba doar de o amenințare diplomatică, sau UE chiar intenționează să se debaraseze de Ungaria și Polonia.” (citat din articolul amintit)
Mai mult decât atât tot într-un articol din Evenimentul zilei citim faptul că George Soroș este interesat de problema Ungariei și Poloniei și declară că: ”Uniunea Europeană nu își poate permite să renunțe la respectarea statului de drept. Modul în care îi răspunde lui Viktor Orbán și Jarosław Kaczyński, care resping bugetul, va fi determinant, spune Soros.” (https://evz.ro/le-nouvel-observateur-george-soros-europa-trebuie-sa-tina-piept-ungariei-si-poloniei.html).
Tot în articolul menționat, amestecul în treburile interne ale celor două țări merge până acolo încât acuză pe Victor Orban și pe Jarosław Kaczyński, de corupție personală și politică, declarând că: ”Prim-ministrul ungar Viktor Orbán și, într-o mai mică măsură, conducătorul de facto al Poloniei, Jarosław Kaczyński, nu se opun conceptului abstract al statului de drept. Ce le displace este mai degrabă faptul că statul de drept reprezintă o limită practică la manevrele lor de corupţie personală și politică. Veto-ul lor este încercarea disperată a doi transgresori în serie.”.
Adică distrugerea credibilității politicienilor anti-progresiști fără a avea vreun fundament, este o strategie pe care globaliștii au aplicat-o din plin și asupra președintelui Statelor Unite, Donald Trump. La fel și aici, fără ca vreo justiție să se pronunțe, deja Soroș, marele bogătaș progresist dă verdictul, bineînțeles că așa cum ne-am obișnuit până acum prin atacuri nefondate, printr-o manipulare crasă, cu scopul de-a scăpa de politicienii indisciplinați care nu se supun progresiștilor globaliști. Aceste practici eu le caracterizez mai degrabă ”nazisto-comuniste” decât democrate și practici care vor avea ca rezultat impunerea totalitarismului progresist anticrist la nivelul Uniunii Europene și în final la nivel mondial.
George Soroș, progresistul de care se spune că este implicat în susținerea globalismului progresist cam peste tot în lume, acum se erijează ca un mentor al Uniunii Europene și recomandă în articolul amintit: ”UE este singura care poate ajuta țara. De exemplu, fondurile UE ar putea fi plătite autorităților locale, unde democrația funcționează în continuare în Ungaria, spre deosebire de ceea ce se întâmplă la nivel național. UE nu își poate permite să cedeze teren cu privire la regulile statului de drept. Modul în care ea va răspunde la neîncrederea lui Orbán-Kaczyński va fi decisiv în capacitatea sa de a supraviețui ca societate deschisă, fidelă valorilor sale fondatoare.”
Amestecul progresiștilor miliardari nu mai este o necunoscută a zilelor noastre, ba dimpotrivă, este un fapt împlinit și noi aici în Statele Unite am văzut atacul asupra orașelor de către organizațiile BLM și Antifa, atacul asupra președintelui Trump prin minciuni inventate de oameni din servicii docili globaliștilor. Oricine se opune sau respinge ”politicul corect” al globaliștilor primește etichete din partea sistemului, este izolat, defăimat și îndepărtat. Profesori din Universități, oameni de afaceri, politicieni, ziariști etc, peste tot tăvălugul progresist modelează societatea după utopia satanist globalistă de astăzi.
Ce facem noi creștinii astăzi, vedem cu ochii noștri cum valorile creștine sunt călcate în picioare, vedem cum creștinii conservatori, libertatea de credință și drepturile noastre sunt date la o parte și se impune la nivel global o Nouă Ordine Mondială, care arată totalitaristă, anticristă și diabolică?
Deja de multă vreme se impune și în bisericile evanghelice politica din societate, să fim ”politic corecți”, toleranță față de oricine și predicarea unei Evanghelii diluate, în care să nu ”bruschezi” omul, să nu-l prezinți păcătos și cu verdictul iazul de foc dacă nu se pocăiește, ci accentul să cadă pe dragoste și toleranță. Mai mult materialismul ne-a îmbolnăvit în masă, așa că e ușor pentru globaliștii mai sus amintiți ca să constrângă pe cei mai mulți la tăcere și supunere, mai ales că fobia unei depresii economice deja își face loc tot mai mult în media progresistă, pe lângă constrângerile legate de Covid 19 și alte virusuri mai puternice, care cică vor apărea și vor decima populația lumii.
Progresiștii se vor erija în ”dumnezeii acestui pământ”, salvatorii și cei care au rezolvare la problemele amintite, în cazul acesta mulți creștini sunt victime ușoare să cadă în plasa lor și să fie supuși și docili acestui sistem anticristic. Pe lângă toate acestea, ereziile actuale au slăbit multe biserici și credincioșii, teologia prosperității și marii vindecători parcă au pregătit oamenii de ani de zile tocmai pentru aceste vremuri, vremuri în care o elită progresistă dă soluții de ”sănătate, prosperitate și pace” pentru întreg pământul, raiul pe care unii cu învățăturile lor eretice îl invocau pe acest pământ, uitând că momentan stăpânitorul acestei lumi este satana și faptul că Necazul cel Mare și guvernul anticrist numai raiul n-o să-l instaleze în viitorul apropiat, mai mult pământul cu tot ce este pe el o să ardă cu trosnet, așa că bogăția strânsă de unii pe pământ cu siguranță nu-i veșnică și nu o să facă parte din Raiul adevărat și veșnic al lui Dumnezeu.
Cred totuși că rămâne o turmă mică credincioasă Domnului, credincioasă Evangheliei, care nu o să fie apaludată de cei din jur, o să fie marginalizați, etichetați în toate felurile, puși în închisori și unii chiar plătind cu viața și toți cei care vor răbda până la sfârșit o să fie mântuiți și vor locui veșnic cu Singurul Dumnezeu și Stăpân peste tot Universul acesta, Dumnezeu care a inspirat Sfânta Scriptură și care a coborât aici în trup omenesc, a fost Răstignit pe cruce, dându-și viața pentru mântuirea fiecăruia care crede și calcă pe urmele Lui.
Dumnezeu să mă ajute și să ajute pe toți cei care hotărăsc ca în vremurile care vin, să fie de partea Lui, a Cuvântului Său și să rămânem sub autoritatea Duhului Sfânt, ca prin orice circumstanță prin care vom trece, să fim biruitori până-n veșnicii. Amin.
Simion Ioanăș

sursa: https://paginacrestina.wordpress.com/2020/11/24/crestinule-fii-gata-de-prigoana-globalistii-si-progresistii-au-aranjat-deja-lucrurile-ultima-parte/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: