EDITORIALE

Devotional – Viața noastră este în Dumnezeu

Auzim multe cuvinte despre favoarea lui Dumnezeu în zilele noastre, ceea ce este un lucru bun. Fără favoarea Domnului, nu am putea să respirăm, să existăm sau să găsim o viață adevărată oriunde în lumea aceasta. Dumnezeul nostru iubitor și plin de compasiune ne arată că ne binecuvântează cu ocrotirea Sa uimitoare.

Din păcate, învățătura despre îndurarea lui Dumnezeu este învățată în mod greșit de către unele persoane. Ei o folosesc ca mijloc de a obține binecuvântări materiale, fizice și emoționale de la Dumnezeu. Este tragic – pentru că Îl reduc pe Domnul doar la o altă formă de comoditate a zilelor noastre. Ei vă spun să invesiți un pic în participarea la biserică, să semănați niște semințe financiare pe alocuri, să vă revendicați puterea de a mărturisi drumul în viața pe care o visați și – bingo! – ești favorizat de Dumnezeu.

Dar aceasta nu este calea lui Dumnezeu. Lui Îi pasă de noi mult mai mult decât atât. Dacă obținem tot ceea ce visăm, aceasta nu este o favoare, este o poftă. Adevărata favoare nu se găsește în binecuvântarea însăși, este găsită în Cel care aduce binecuvântarea – Tatăl nostru iubitor din ceruri. Căutându-L pe El, nu lucrurile acestea, reprezintă foamea care există în inima fiecărei inimi umane. Am fost creați să ne găsim viața în El.

Dumnezeu este gelos, într-un mod neprihănit: El nu Se va lăsa folosit ca mijloc de îndeplinire a poftelor noastre și a câștigului de sine. El va distruge toți idolii pe care i-am înființat în inimile noastre, astfel încât numai El să fie cea mai mare dorință a noastră.

citeste mai mult: : https://alfaomega.tv/devotional/9499-devotional-viata-noastra-este-in-dumnezeu#ixzz5Td7xIa8G
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: