EDITORIALE

Dumnezeu să te binecuvânteze cu sănătate frate păstor Florin Ile!

Vă multumesc tuturor pentru rugaciuni. Am aflat că în foarte multe adunări frații s-au pt mine si familia mea. Domnul Isus să vă binecuvanteze! Astazi sunt un pic mai bine, dar încă mai am nevoie de oxigen.
Foarte mulți m-ati sunat și apreciez că v-ați gandit la mine. De 10 zile de cand sunt bolnav, acasa, am avut telefonul închis. Covidul mi-a dat o stare că nu puteam vorbi. Fara să exagerez sau să greșesc, cand am deschis telefonul am vazut sute de apeluri nepreluate în perioada aceasta. Plus mesaje de încurajare venite pe diverse retele. Toate astea mi au spus că ne iubiti si cel mai important, Domnul Isus ne iubeste!

Acum am telefonul deschis, dar va rog sa mă întelegeti, daca vorbesc obosesc repede din cauza bolii. Va fi tot deschis, dar e pt familie (sotie si copil).
Prefer sa scrieti gandurile dvs pe w-app sau facebook sau mesaje sms. O sa incerc sa va raspund fiecaruia.

Cand mă voi întoarce acasa si apoi la amvon voi scrie si voi spune ce bun a fost Domnul cu fam mea si cu mine, macar ca nu meritam. Toti trei am facut covid. Dani a facut o forma usoara, i-a trecut deja, Marinelei înca nu i-a trecut, dar cred ca Domnul îi va da sanatate si ei. Iar eu am fost mai grav, n-aveam de gand sa vin la spital, doar in caz ca aveam probleme de respiratie. Asa s-a si intamplat. Mi-a scazut oxigenul in sange si respiram ff greu. Sambata noaptea i-am zis sotiei sa cheme ambulanta. Asa am ajuns aici. Dar, mai multe dupa ce ajung acasa. Am multe sa spun. Domnul a fost prea bun!
Florin Ile

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: