ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Rugaciunea, respiratia omului cu Dumnezeu

Ma gandesc la faptul cum noi oamenii avem tendinta de a masura pocainta, dar in general sarim peste persoana noastra si incercam sa ne dam seama cat de pocaiti sunt cei din jurul nostru. Inca nu s-a construit un „pocait-metru”, mai precis un aparat de masurat pocainta, dar daca ar exista cu siguranta ar fi foarte bine vandut. Aceste lucruri vin din dorinta oamenilor de a cunoaste mai bine credinta si pocainta care dainuie in interiorul lor si nu sunt intentii rele, Domnul Isus spune ca vom cunoaste un pom dupa roadele sale. Daca vrei sa vezi si sa iti dai seama intradevar unde te situezi in relatia cu Dumnezeu,  analizeaza si gandeste-te la cat timp petreci in rugaciune cu El, iar rugaciunea care poate fi luata ca etalon este cea din camera ta. Acolo are loc respiratia ta ca si copil a Lui Dumnezeu cu insusi Creatorul si de acolo pleaca marile biruinte, iar un exemplu biblic foarte bun este Daniel, care nu a renuntat la rugaciunea lui cu Dumnezeu, din odaita sa.
Tu cum stai??

scris de Marius Groza

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

7 Comments

 1. Zilele acestea m-am apucat sa citesc cartea Rugaciunea de Philip Yancey si vreau sa spun ca este foarte buna pe acest subiect. Te face sa privesti rugaciunea dintr-o cu totul alta perspectiva. V-o recomand cu toata caldura! 🙂

 2. gresit de doua ori: s-a inventat cu mult timp in urma aparatul de masurat pocainta si in acelasi timp rugaciunea etalon nu este in niciun caz cea din camera ta
  mai gandestete

 3. Fara rugaciune un crestin adevarat este mort….fara rugaciune…sufeltul tau se pierde in neant…fara rugaciune…esti un mut care doar incearca sa mimeze statul de vorba cu Dumnezeu!!!

  RUGATI-VA NEINCETAT…ne spune Biblia…cand deschizi ochii…ROAGA-TE…cand mergi pe drum…ROAGA-TE…cand stai pierdut cu privirea in zare…ROAGA-TE…stai de vorba cu Dumnezeu tot timpul din viata ta…si nu vei regreta!!!

  Doamne, fa-ne oameni ai rugaciunii, sa strigam la Tine zi si noapte….sa fim dependenti de rugaciune!!!AMIN!!!

 4. Rugaciune si postul sunt cele doua chei care deschid calea catre cer!!!

 5. Un crestin adevarat care are o relatie cu Dumnezeu personala ,se roaga tot timpul, dar nu pe genunchi o zi intreaga,cine stie sa se roage o face in orice mod prin simpla comunicare cu Dumnezeu,mi s-a intamplat de miii de ori mergand pe strada,stand la rand in magazin sau in orice loc facand mancare ,curatenie ,ma trezeam ca vorbesc singura si cine ma vedea asa, credea ca sunt nebuna,dar eu chiar vorbeam cu Dumnezeu,mimam cu buzele uneori vorbeam in soapta,pentru ca Il vedeam si Il simteam oriunde in calea mea, noaptea ma trezeam ca trebuie sa vorbesc cu El,se poate oriunde si oricand caci Dumnezeu este omniprezent,multi cred ca rugaciunea se face pe genunchi stand intr-un loc fara sa mai lucreze si pierd ore intreagi rugandu-se intr-un loc ,e bine uneori,pentru ca ei nu stiu unde este Dumnezeu ,va dau un sfat cautati-l in orice loc si El v-a venii acolo unde esti si te v-a asculta ,nu cauta un loc anume sau o biserica ,caci El este chiar langa Tine cand il chemi,El este aerul care il respiri,este apa care o bei ,painea care o mananci,El este totul,pamantul pe care il calci,marturisiti-L in orice loc,nu numai in case si biserici.Noi avem un imens de mare Dumnezeu, pentru uni Dumnezeu e atat de mic ca ei cred ca este doar acolo in odaita lor,nu va inselati.Dumnezeu este totul si in toate. Doamne fi cu noi oriunde si oricand,ca mireasma Ta sa fie peste tot unde umblam, sa se vada cat de mare Esti si cat de bun! AMIN.

 6. Cu siguranta no fi rugaciunea din camera ta rugaciune etalon dar rugaciunea etalon e cea din inima ta care poate fi rostita oriunde Dumnezeu asculta pe cel neprihanit oriunde sar afla el ..sunt imprejurari cand nai sa poti sate rogi stiu eu in biserica adevarata rugaciune e cea din inima ta curata si sfanta dintr o inima neprihanita ,,,Dumnezeu este pretutindeni cu tine de nar fi asa si de nu neam ruga in orice loc ar fi vai de noi ,,,,,va veni vremea cand adevarata pocainta va fi masurata cand se vor vedea adevarati lucratori caci in vremurile din urma multi se vor lepada abia atunci va putea fi masurata pocainta peste uni a si venit masurarea……Domnu sa te binecuvinteze frate Marius……Sa ne punem intrebarea de cat timp usa odaitei in taina nu sa mai inchis?

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: