EDITORIALE

Comunicat: Prodocens media

La nici 2 zile după ce Youtube ne-a ridicat restricția de o săptămâna în care nu am putut încarca nici un material nou, astăzi primim din nou o interdicție de 2 săptămâni cu avertismentul că data viitoare ne vor şterge canalul, fapt aproape iminent prim prisma faptului că Google își poate schimba poziția față de un clip în mod arbitrar.

Videoclipul din pricina căruia am fost restrictionati azi este unul mai vechi care deja a trecut mai multe verificări și nu prezența nici o problema la ultima avertizare nefiind șters atunci când au fost șterse celelalte clipuri.

Menționez că nici unul din clipurile șterse nu au avut probleme cu drepturile de autor ci doar cu conținutul lor care ar încălca standardul comunității Google.

Suntem conștienți că odată intrați în vizorul cenzurii “Ministerului Adevărului” nu prea mai avem șansă de scăpare așa că în acest moment nu ne rămâne decât să salvăm tot ce se poate salva din continutul deja publicat și să transferam totul pe hard-diskuri. În perioada următoare rămâne să postăm doar pe Facebook atât cât o vom mai putea face și acolo.

Şi dvs ne puteţi ajuta să rămânem o voce puternică în aceste vremuri tulburi prin susținerea dvs financiară folosind una din metodele de mai jos.

Asociatia Prodocens Media

BRD Agentia Virtutii

CIF: 33686860

RO43 BRDE 410S V239 2788 4100 Ron

RO83 BRDE 410S V288 8863 4100 Eur

RO79 BRDE 410S V288 8871 4100 Usd

BIC/SWIF CODE BRDEROBU

Revolut: 0722625613

Paypal: paypal.me/DumitruCatalinVasile

Vă multumim pentru că sunteţi alături de noi!

Cătălin Vasile,

Fondator Prodocens media

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: