EDITORIALE

David Lazar, debutantul din poarta naţionalei! cu familie numeroasă: “Sunt pocăit”

Mirel Rădoi a decis să-l debuteze pe David Lazar la amicalul România – Belarus, după ce portarul a fost rezervă la ultimele cinci meciuri ale naţionalei din această toamnă. Fotbalistul are o poveste de viaţă interesantă şi nu s-a sfiit să vorbească despre orientarea religioasă.

“Eu sunt pocăit, cum zice lumea, dar nu aparțin niciunui cult. Pur și simplu, la 18 ani, când m-am botezat, mi-am pus viața în mâinile lui Dumnezeu. Sunt căsătorit cu Damaris, avem doi copii, Ianis David de 4 ani și Sara Maria de 3 ani, și sunt un om împlinit.

Fotbalul nu e decât o meserie pentru mine, prin care încerc să avem un trai decent, dar pe care încerc să o fac cât mai bine, cât mai onest. Și uite că Dumezeu m-a ajutat. Visam cu ochii deschiși să ajung la națională și sunt fericit că mi s-a împlinit”, spunea David Lazar.

David Lazar provine dintr-o familie numeroasă, cu zece fraţi şi surori, care vor urmări din faţa televizorului debutul portarului la echipa naţională a României. “Au început să mă sune toţi, să mă felicite”, susţinea portarul după prima convocare la echipa naţională.

sursa: https://www.fanatik.ro/cine-este-david-lazar-debutantul-din-poarta-nationalei-fost-handbalist-cu-familie-numeroasa-sunt-pocait-19357126?fbclid=IwAR2fdyBHPTjm0Hmuyu4BFOAhNZrbrF3jl13gyTZ2DPNxEoiHB3gZmIzZFgs

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: