DEVOTIONALEEDITORIALE

Petru Huțuțui: LINIȘTEA DE ACASĂ

Acasă este locul pe care îl recunoaște inima, nu GPS-ul, sau adresa din pașaport.

Destinațiile stabilite, locurile vizitate și experiențele pe care le avem de-a lungul anilor, sunt puse în cântar prin comparație cu locul pe care îl numim ACASĂ.

Direcția spre care privim frecvent, arată care ne sunt adevăratele priorități. Mergem în vizită, luăm cu noi bagaje și lucruri pe care nu le folosim nici măcar odată. Curiozitățile, dorințele de a vizita și cunoaște, sunt emoții trecătoare, foc de paie, în comparație cu trăirea inimii exprimată în cuvântul: MI-E DOR DE ACASĂ

Locul în care am făcut cunoștință cu lumea, am făcut primii pași, am experimentat primele căderi încât locurile acelea ne-au intrat în cap și nu se uită toată viața. Ne-am ridicat, am spus primele cuvinte, am învățat jocuri și am scris primele cuvinte.

Cu toate acestea, de la un timp nici măcar locurile copilăriei cu pitorescul lor, nu ne mai împlinesc, pentru că tânjim să ajungem în alt loc, altă patrie, alte meridiane. Cu noi, sau fără noi, Împăratul se întoarce. Tot ce se întâmplă în jurul nostru, anunță aceasta. „De ce trebuie să fiți voi ultimii care să îl aduceți pe rege înapoi acasă?” 2 Samuel‬ ‭19:11‬ ‭

Ofertele de călătorie și confortul vizitelor nu dau liniștea și încrederea pe care o avem

ACASĂ. Pentru că inima noastră este legată de casa cu temelii tari al cărei arhitect, proiectant și constructor este Dumnezeu. “Dar cetățenia noastră este în ceruri, de unde Îl și așteptăm ca Mântuitor pe Domnul Isus Hristos.”

Filipeni‬ ‭3:20

Petru Huțuțui

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: