ULTIMELE STIRI

Creștinii și furtul – Evaziunea fiscală

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00


Una din poruncile învățate prima dată de mine a fost: să nu furi, Probabil și de tine. În religiile neoprotestante „a fura” face parte din păcatele bazale de care nici nu poate fi vorba să fie practicate. În realitate e o practică mult prea răspândită din păcate, pentru că îmbracă diferite costume care de care mai evlavioase. Azi vreau să evidențiez unul din modurile de a fura care va înfuria o parte din cei ce vor citi materialul. E și normal.

Evaziunea fiscală a creștinului.

Are din păcate multe forme și mi-ar fi greu și să le inventariez pe toate. Motivațiile sunt însă destul de comune: „Eu dau zeciuială, restul e hoția statului” sau „Dacă dau statului nu mai rămân cu nimic” sau „eu prefer să ajut oamenii deci dau acolo” sau „prefer sa plătesc mai bina angajez oameni cărora să la dau de muncă” sau „dau la biserica, renovare, etc”. Oricare ar fi scuzele sunt de-a dreptul hoții.

Să ai o afacere din care câștigi bani regulat conform legislației din România te obligă la autorizarea și supunerea la regimul de impozitare reglementat prin lege. Orice fentă care forțează sau încalcă legea e hoție. Știu, e mare frustrarea că „dai o căruță de bani la stat iar politicienii fură” și eu o am dar nici motivația „nevasta ăluia e mai sexy” nu mă lasă să o seduc sau să mă culc cu ea.

Se practică foarte tare hoția sub formă de evaziune, trebuie doar să arunci un ochi pe facebook sau olx și te convingi. Unii o practică la nivel mic, diferite chestii hand made, diferite servicii foto, web, zugrăveli, reparații etc iar alții o practică în stil organizat la nivel mai mare implicând manevre contabile avansate deținând adevărate fabrici sau companii mari.

Acum ceva vreme am avut de a face cu un vânzător de Biblii care nu mi-a dat nici un fel de document nici la cerere. Păi cum asta? Și te simți și îndreptățit să mă consideri nesimțit că cer un bon sau document de plată? Da chiar aveam nevoie, trebuia să justific banii. Tu mă ataci că țin cu corupții?

citeste mai mult: https://www.filedinjurnal.ro/2017/09/06/crestinii-si-furtul-evaziunea-fiscala/

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (27435 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: