ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

De ce eu?

Noi,crestinii trebuie sa dam o directie sfanta societatii in care traim. Martin Luther, Billy Graham , David Livingstone sunt oameni care au avut un scop bine definit , o strategie si o pasiune. Ei au inteles ca a trai este Hristos. S-au dedicat semenilor lor si lui Dumnezeu, si au avut o influenta benefica in societate. Ei au fost oameni mari, tocmai ca au implinit voia lui Dumnezeu. Martin Luther si-a luat doctoratul in teologie a devenit profesor de stiinte biblice la prestigioasa universitate Wittenberg.Credinta lui a intrat in conflict cu Biserica Romano-Catolica. Pentru a strange fonduri in vederea construirii de Biserici papa Leon al X-lea ,a vandut credinciosilor indulgente.Martin Luther nu a fost de acord cu asemenea practici, de aceea a protestat. El a inteles ca mantuirea nu vine printr-o influenta religioasa, ci printr-o relatie personala, prin credinta in Isus Hristos. O relatie care este bazata pe dragoste, nu pe frica. David Livingstone a fost un misionar protestant al Africii Centrale si de Est , a devenit celebru datorita eforturilor deosebite din timpul vietii si a luptei sale impotriva sclaviei. Billy Graham spunea: cand voi ajunge in cer, voi intreba: “De ce eu?” E. Stanley Jones un misionar din India spunea: ,,Cand voi ajunge in cer, voi cere lui Dumnezeu o ora in care sa-mi vizitez toti prietenii,apoi voi intreba daca mai este vre-un loc unde sa predic Evanghelia. Acesta este cel mai frumos Rai pe care il cunosc!”
Cand voi ajunge in cer voi intreba un singur lucru pe Isus: Daca a meritat toata suferinta, durerea si umilinta pentru un pacatos ca mine?… si luandu-ma de mana imi va spune: “A meritat fiecare lovitura de bici, fiecare lovitura de ciocan… a meritat fiecare clipa!”
Cand voi ajunge in cer voi avea o vesnicie la dispozitie sa vizitez cerul, sa umblu pe strazi de aur, sa stau de vorba cu Isus. Voi avea timp destul sa-l intreb pe Adam cum a fost sa fii primul om de pe pamant, pe Avraam cum e sa fii prietenul lui Dumnezeu, pe Moise cum e sa fii cel mai bland om de pe fata pamantului… pe Enoh cum e sa umblii 300 de ani cu Dumnezeu, pe Metusala cum e sa fii cel mai batran om din lume? Voi avea la dispozitie o vesnicie sa aflu cum au slujit altii pe Isus cat timp au trait pe pamant.
Voi avea timp sa-l laud pe Isus, sa-i multumesc, sa ma plimb prin cer cu El… sa-i inteleg dragostea Sa pentru mine si sa-I spun ca Il iubesc… o vesnicie  ,,

Putem sa spunem si noi la fel ca acesti oameni minunati ai lui Dumnezeu care au facut din El o pasiune, au trait pentru cer, au fost sare si lumina, au imprastiat mireasma placuta de crestin ?

Este El prioritatea numarul unu in viata noastra ? Doamne aprinde focul si dorinta in inimile noastre, ca sa traim ca adevarati crestini privind toate lucrurile din perspectiva vesniciei !
de Stoica Emanuela

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. nu inteleg de ce adevarati crestini dau exemple precum Billy Graham este un mason si unul care a infiintat lojele masonilor documentati-va inainte sa mai scrieti asa ceva sa ii induceti in eroare pe cei mai putin informati chiar si fata il recomanda un om al lui DUMNEZEU are blandetea si pace pe chip in schimb el arata satanic.

  2. Poti sa aduci si argumente in favoarea celor afirmate de tine despre acest om? Vrem dovezi, nu vorbe. Ai grija, vorbele tale pot sa aduca viata sau pot sa ucida!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: