EDITORIALE

Devoțional | Nevoia de zdrobire

În ea voi vă bucuraţi mult, măcar că acum, dacă trebuie, sunteţi întristaţi pentru puţină vreme, prin felurite încercări, pentru ca încercarea credinţei voastre, cu mult mai scumpă decât aurul care piere, şi care totuşi este încercat prin foc, să aibă ca urmare lauda, slava şi cinstea, la arătarea lui Isus Hristos… – 1 Petru 1:6-7

Cuvântul zdrobire poate provoca frică în unele persoane, însă nu este un cuvânt rău. Dumnezeu nu intenționează să ne zdrobească duhul, ci vrea să spargă carapacea, acel înveliș exterior al firii, care împiedică ca Dumnezeu să fie ceea ce dorește în noi și prin noi. El dorește să zdrobească mândria, rebeliunea, egoismul și independența din firea noastră. Dorește să fim total dependenți de El, iar suferința se pare că ne aduce în această stare.

Uneori, oamenii par surprinși că trebuie să treacă prin perioade de încercare și suferință. Chiar dacă când suntem credincioși, învățând și ascultând de Cuvântul lui Dumnezeu, totuși încercările apar. Uneori, ele sunt simple teste ale credinței noastre, care este astfel purificată.

Când aceste teste vin în calea ta, acceptă-le, pentru că ele aduc o zdrobire autentică. Dumnezeu dorește ca noi să trăim conduși de Duhul și nu de fire, iar acest lucru este mult mai ușor când permitem Domnului să zdrobească orice obicei egoist sau păcătos, care ne depărtează de El.

Vrei să fii astăzi mai aproape de Dumnezeu? Acceptă zdrobirea, știind că te va conduce spre lucruri mai mari în viitor.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13714-devotional-nevoia-de-zdrobire?fbclid=IwAR1xdz2GcKKYK7hWtnuThT7ZAeoa9N1ZGshO4i2Z4vDYL40zGkDsaNLTvVw

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: