EDITORIALE

Devoțional | Perseverența este răsplătită

Şi oricine a ldsăsat case, sau fraţi, sau surori, sau tată, sau mamă, sau nevastă, sau feciori, sau holde, pentru Numele Meu, va primi însutit şi va moşteni viaţa veşnică. – Matei 19:29

În anii de început ai slujirii noastre, Dave și cu mine am trecut prin multe teste dificile. A fost nevoie să lucrez la atitudinea mea, să lucrăm la relația din căsnicia noastră și la modul în care administram finanțele.

Timp de șase ani mi-am cumpărat haine de la second hand. În timp ce din punct de vedere financiar eram pe minus, eu îi învățam pe alții despre aprovizionarea abundentă a lui Dumnezeu pentru viața noastră.

Pe deasupra, în acea vreme nu era popular ca o femeie să predice. Din acest motiv am pierdut prieteni, iar unii membri ai familiei nu au dorit să mai aibă de-a face cu noi.

A fost greu, iar uneori doream să renunț. Acum însă sunt bucuroasă că m-am ținut de Dumnezeu, pentru că astăzi, în toată lumea, sunt oameni care au fost ajutați de ceea ce a făcut Dumnezeu prin slujirea noastră.

În Matei 19, ni se spune că trebuie să lăsăm în spate lucruri „importante” de dragul Domnului și pentru a urma chemarea Sa. La începutul slujirii noastre nu am avut tot ceea ce aveam nevoie, însă acum vedem că s-a meritat să înaintăm.

Perseverează în umblarea cu Dumnezeu chiar și atunci când este greu. Rămâi conectat la El și vei fi răsplătit, când vei experimenta biruința pe care o are pentru tine.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13713-devotional-perseverenta-este-rasplatita?fbclid=IwAR2uJ4PnQApOuI0NHqCiSbfnEy2c-49hj8d8Rn53IVki0XVkNYUcqriOEeM

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: