EDITORIALE

TINERE, TREZEŞTE-TE!!!

 

          Eclesiastul 11:9 „Bucură-te, tinere, în tinereţea ta, fii cu inima veselă cât eşti tânăr, umblă pe căile alese de inima ta şi plăcute ochilor tăi; dar să ştii că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată”.

          Eşti tânăr şi în putere, iar acesta este un privilegiu! Dacă eşti un tânăr care Îl cunoaşte din copilărie pe Dumnezeu, eşti şi mai binecuvântat! DAR, te întreb, CUM ESTE TINEREŢEA TA? Trăieşti în curăţie? Sau poftele firii pământeşti îţi stăpâneşte viaţa? Ai iubire şi respect faţă de Dumnezeu, sau iubeşti mai mult lumea şi lucrurile din lume? 1 Ioan 2:15 „Nu iubiţi lumea, nici lucrurile din lume. Dacă iubeşte cineva lumea, dragostea Tatălui nu este în El”. Iubeşti lumea? Atunci fii sigur că dragostea lui Dumnezeu nu poate locui în tine!!! Dumnezeu niciodată nu te va împărţi cu nimeni!

          De ce am ales acest titlu…”TINERE, TREZEŞTE-TE”?? În primul rând vreau să fie pentru mine un semnal de alarmă, ca să veghez mai mult la tinereţea mea, ca să fiu mai responsabilă în faţa lui Dumnezeu pentru că în ziua judecăţii voi da socoteală lui Dumnezeu pentru viaţa mea! Avem libertatea să ne bucurăm de viaţa aceasta, avem libertatea să umblăm pe căile plăcute ochilor noştrii, avem libertatea să fim veseli DAR…toată această libertate lumească credeţi că ne va ajuta să ne întărim credinţa noastră în Dumnezeu? La ce ne ajută această libertate, dacă într-o zi vom arde în flăcările iadului?

          Treziţi-vă dragi tineri!! Treziţi-vă acum câtă vreme mai este har!! Câtă vreme Isus mai bate la uşa inimii noastre!! Câtă vreme se zice astăzi!!! Lasă păcatul, lasă lumea, căci într-o zi toate vor pieri, singurul care rămâne este DUMNEZEU, slavă Lui!!! Poate mulţi zic…”lasă că am timp, lasă că peste câţiva ani o să fiu mai credincios…”. Vreau să te întreb tânăr drag…”De unde ştii că ziua de mâine îţi aparţine?” „De unde ştii că pentru tine va mai fi un mâine?” Azi eşti sănătos, dar mâine poţi să fii într-un scun cu rotile, sau în cel mai rău caz, în mormânt! Şi cunosc multe cazuri…de tineri…care de mici au crescut în Casa Domnului, dar au iubit mai mult lumea şi plăcerile lumeşti, iar azi sunt în mormânt. Au dat slava lui Dumnezeu pe distracţiile lumii şi pentru plăcerile de o clipă! Vă rog, fiţi serioşi în relaţia cu Dumnezeu!! Dumnezeu nu se lasă batjocorit de noi, şi cu Dumnezeu nu este de joacă! Este un Dumnezeu Sfânt şi nu tolerează păcatul.

--

          Dacă duminică mergi la biserică, poate predici, poate cânţi, poate te rogi atât de frumos, să ştii că aceaste nu îţi aduce mântuirea. Dumnezeu nu vrea jumătăţi de măsură, Dumnezeu vrea toată inima noastră. Şi când vom fi tineri întorşi la Domnul cu toată inima noastră, pot să vă spun că vom fi cu adevărat TINERI TREJI PE CALE!!

          2 Timotei 2:22 „Fugi de poftele tinereţii, şi urmăreşte neprihănirea, credinţa, dragostea, pacea, împreună cu cei ce cheamă pe Domnul dintr-o inimă curată”. Vrei să mergi cu Domnul pe cale? Atungi fugi de poftele tinereţii! Trăieşte la maxim fiecare clipă din viaţa ta, DAR….să o trăieşti pentru Dumnezeu!!!! Vrei să ai o inimă curată? Atunci cheamă-L pe Dumnezeu să locuiasă în ea!!

          DOMNUL SĂ NE AJUTE SĂ FIM TINERI TREJI, SĂ VEGHEM LA VIAŢA NOASTRĂ, LA CALEA PE CARE O URMĂM, IAR LA SFĂRŞIT SĂ PUTEM PRIMI CUNUNA DIN MÂNA LUI, PENTRU CĂ NE-AM LUPTAT LUPTA CEA BUNA!!!

--

          Domnul să vă binecuvinteze pe toţi, şi să ne ajute să ne sfinţim vieţile AMIN!!!

                     

           

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

8 Comments

  1. Superb super articolul!!
    Domnul sa te binecuvinteze surioara si sa lucreze la inimile tuturor celor care citesc acest articol!!

  2. Teea, Slavit sa fie Domnul pentru acest articol, si EL sa atinga inimile tinerilor, sa fie cu luare aminte la cailor lor, sa se lase de pacat si sa caute pe Domnul dinatr-o inima curata.
    Binecuvantat sa fie Dumnezeul inimii noastre!!!!

  3. sTrAiNuL… Domnul sa te binecuvinteze si pe tine si EL sa domneasca in inima ta in veci de veci. Multa pace si binecuvantare de la Arad!!!!

  4. ESTE TARE ADEVARAT CE SPUI TU ACLO SI DUMNEZEU SE-TI LUMINEZE MINTEA SI CALEA SPRE EL SI TUTUROR TINERILOR EU AM VREO 2LUNI DE CAND AM FACUT BOTEZUL IN APA LA ELIM SI SA STITI CA MA SIMT ALT OM VAD CUM LUCREAZA DOMNUL IN VIATA MEA DSI INAINTE AM FOST DIN LUME EM FACUT CAM TOT CE FACE UN OM IN LUME NUMAI LA CALEA CATRE DOMNUL NU MA UITAM ACUM E MULT MAI BINE LAUDAT SA FIE DOMNUL.AMIN!!!!!!!!!!!!!

  5. Multa pace Daniel!!! Ma bucur din inima ca ai incheiat un legamant cu Domnul si acum este Copilul Lui cu „acte” in regula!!! Este pasul cel mai important pentru un crestin, sa faca botezul si sa-L urmeze toata viata pe Isus!!! Domnul sa te imbrace cu puterea Sa, cu Duhul Sau cel Sfant si sa-ti intareasca pasii pe calea pe care ai pornit!! Nicioadata sa nu privesti inapoi, tinata ta e Isus, si EL e sus in cer. Inspre cer sa calatoresti mereu cu avant si Domnul sa iti dea toata binecuvantarea Sa cat vei trai pe pamant!!!
    SA FII MEREU UN TANRA CURAT INTR-O LUMEA MURDARA, SI DOMNUL SA TREZEASCA SI PE ALTI TINERI LA VIATA CU EL!!! AMIN!!
    Multa pace Daniel!!!!!

  6. Este adevarat ca traim zilele din urma dar nimeni nu ne da dreptul sa traim oricum ,cei care inteleg lucrul acesta vor fi binecuvantati.Doresc sa fim ai Domnului cu totul.Prov.23:26.Mult har.

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura