EDITORIALE

Comunicat de presă – Partidul Alianţa Renaşterea Naţională

Un partid nou-înfiinţat participă la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020

Partidul ARN, Alianţa Renaşterea Naţională, participă în premieră la alegeri electorale, alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. ARN este un partid conservator, creştin democrat de centru dreapta. Obiectivul principal îl constituie supremaţia valorilor creştine în legislativul românesc, prin renaşterea morală şi spirituală a României. Luptăm pentru normalitate în ce priveşte familia tradiţională, formată dintr-un bărbat şi o femeie. Apărăm inocenţa copiilor, luptând împotriva sexualizării acestora, milităm pentru o educaţie corectă şi principială. 

Deşi timpul a fost scurt, de la înfiinţare până la depunerea listelor cu candidaturi, s-au format echipe de candidaţi ce n-au făcut politică până acum, care îşi desfăşoară activitatea cotidiană în zona profesiilor liberale: antreprenori, ingineri etc. Pe primele trei poziţii, la Camera Deputaţilor, pentru funcţia de deputat, candidează domnul Ursaciuc Vasile-Avram, domnul Cernişov Daniel şi domnul Vatamaniuc Gheorghe-Florin, iar la Senatul României, candidează pe primul loc, pentru funcţia de senator părintele Nichitean Costică.

Partidul Alianţa Renaşterea Naţională nu este un partid politic la fel ca celelalte din România. Suntem o alianţă formată din oameni fără interese individuale, dezvoltând relaţii bazate pe respect şi având în vedere nevoile cetăţenilor. Am ales să participăm la alegerile parlamentare, pentru că în ţara noastră este nevoie de sinceritate, adevăr şi transparenţă. Prea mult se fură, prea mulţi oameni corupţi şi avari după bani Dorim să fim instrumente în mâna lui Dumnezeu pentru conducerea acestei ţări. Precum în Polonia, avem nevoie de oameni care să asculte şi să fie supuşi principiilor transmise de Dumnezeu prin Sfânta Scriptură, BIBLIA.

Invităm pe cei care au reverenţă faţă de Dumnezeu şi îşi iubesc ţara, să se roage pentru prosperitatea şi binele naţiunii române, să acţioneze prin implicare civică în societate şi să aleagă oameni integri faţă de Dumnezeu în Parlamentul României.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: