EDITORIALEIntrebari & Raspunsuri

Cinci motive pentru care Dumnezeu ne lasă să aşteptăm

Celor mai mulţi dintre noi nu ne place să aşteptăm. Dar în timp ce noi ne grăbim în permanenţă, Dumnezeu are mereu un plan pentru noi şi nu ne lasă să aşteptăm fără rost, susţine editorialistul Eric Spier, într-un articol al revistei Relevant.

Primul dintre motivele pentru care Dumnezeu ne lasă să aşteptăm este pentru a scoate ce este mai bun din noi. Atunci când aşteptăm, înţelegem că nici succesul, nici câştigul pe termen scurt nu contează.

 

al_astepta_pe_dumnezeuApoi, aşteptarea ne ajută să devenim răbdători în privinţa lucrurilor mici şi a celor mari. Aceasta ne ajută şi să vedem care sunt priorităţile noastre comparativ cu cele ale lui Dumnezeu. În timp ce noi considerăm că banii şi lucrurile materiale sunt lucruri mari, Dumnezeu consideră că influenţarea şi schimbarea în bine a celor din jur este ceva mult mai important.

 

Al treilea motiv este legătura creată între aşteptare şi entuziasm. Cu cât aşteptăm mai mult ceva, îl apreciem mai mult şi avem mai multă grijă de el. Apoi, aşteptarea are şi rolul de a ne transforma caracterul. Aşa cum Dumnezeu a putut să îl schimbe pe Moise timp de 40 de ani dintr-un bărbat impulsiv şi agresiv într-un om blând şi răbdător, tot aşa vrea El să facă şi cu noi, să ne schimbe caracterul.

 

În cele din urmă, aşteptarea creşte nivelul de comuniune personală cu Dumnezeu. Marii oameni ai credinţei au fost persoane care s-au bazat pe Dumnezeu în orice situaţie şi care au înţeles că succesul lor a depins de această relaţie.

sursa: semneletimpului.ro

libraria biblii-pentru-toti

Banner sbro.ro /

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise. Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul. Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313 +40.742.684.415

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: