EDITORIALE

Devoțional | Nu te du până în punctul în care clachezi

Da, numai în Dumnezeu mi se încrede sufletul; de la El îmi vine ajutorul. Da, El este stânca şi ajutorul meu, turnul meu de scăpare; nicidecum nu mă voi clătina. – Psalmul 62:1-2

Vi s-a întâmplat vreodată să rupeți un elastic în timp ce a-ți tras de el să îl puneți forțat în jurul unui obiect? Apoi, pentru că nu ați găsit un alt elastic, în încerca de a-l refolosi, ați înodat capetele rupte pentru a forma la loc cercul?

Uneori, în viața de zi cu zi, tragem de noi dincolo de limite, apoi ne trezim clacând. Credem că putem rezolva problema înodând înapoi capetele ei, însă destul de curând cădem în același comportament care ne-a cauzat prima cădere. Prin expunerea repetată la stres, viața noastră se aseamănă cu o bandă elastică spurasolicitată și astfel, ajungem să fim epuizați.

Ignorând legea lui Dumnezeu și limitele pe care El le-a așezat în viața noastră, ne putem trezi epuizați. Nu poți continua să-ți suprasoliciți mintea, emoțiile și trupul fără ca în final să plătești prețul. Nu acesta este modul în care Dumnezeu vrea să trăiești.

Ajustează-ți perspectivele ca să se potrivească cu ale lui Dumnezeu. Caută pacea Lui pentru viața ta. Respectă-ți trupul și tratează sănătatea ca pe cel mai de valoare cadou. Nu irosi energia pe care ți-a dat-o Dumnezeu stresându-te, ci folosește-o pentru a trăi bucurându-te de viață!

https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13612-devotional-nu-te-du-pana-in-punctul-in-care-clachezi?fbclid=IwAR2mNgRUS3Y1kTbMkeXRaQeNkNCLkyHoz5UtXfDuKyr6frR0kT6Xu911XbU

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: