EDITORIALE

Sa ne rugam pentru pastorul Ghita Popa de la Tabor Oradea, se afla la spital in stare critica. Sotia lui, Aurica Popa, tocmai a trecut la Domnul

Sa ne rugam pentru pastorul Ghita Popa de la Tabor Oradea

Fratele Ghita Popa, pastor asistent al bisericii Tabor din Oradea se afla la spital in stare critica. Sotia lui, Aurica Popa, tocmai a trecut la Domnul, la varsta de doar 61 de ani.
„Pe fisa ei medicala e un conglomerat de poveri pe care le-a purtat in ultima vreme: cancer, pneumonie si suspect de covid”, a explicat Ioan Bogdan, pastorul principal al bisericii Tabor.
„Sa ne rugam pentru fratele Ghiță Popa, care se afla in spital, diagnosticat cu Covid19. Timp de peste 30 de ani Ghiță mi-a fost alaturi, nu doar tovaras de slujba dar si bun prieten, un om de incredere, pe care toti ne-am putut baza. El s-a rugat pentru foarte multi dintre dvs, astazi el are nevoie de rugaciunile noastre” – a continuat pastorul Bogdan.
Serviciile de la cele doua seri de priveghi pentru sora Aurica Popa pot fi vizionate pe contul de youtube al bisericii Tabor, la adresa:
https://www.youtube.com/c/BisericaTaborOradea
Dumnezeu sa mangaie familia Popa si sa se indure de fratele Ghita, sa-i de-a insanatosire grabnica si sa-l intareasca in marea incercare prin care trece!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: