EDITORIALE

Ziua de azi e unică – Alexandru Fintoiu

Calendar on white background. 21 May. 3D illustration.

Ziua de azi e un dar. Mulți nu-l folosim sau uităm. Există oameni pentru care o zi frumoasă depinde de vremea de afară. Dar vremea e dată de Dumnezeu. Cu Isus în inimă totul se poate transforma.

În jur oamenii sunt preocupați de cine a luat campionatul de fotbal și de cine a virusat România. Toți depun efort intens ca să convingă pe alții că ei dețin adevărul. Însă țara mea e virusată de păcat și aproape nimănui nu-i pasă. Singurul antivirus util în lupta cu înșelăciunea, murdăria, lipsa de caracter și alte reprobabilități, este Dumnezeu.

Cel mai frumos lucru este să fii conștient că ai valoare nu pentru că ai facultăți și doctorate, nu pentru că ai cunoștințe sus puse, nu pentru că știi, nu pentru că faci lucruri deosebite ci pentru că  Isus este în tine. Când conștientizezi asta, nu te mândrești, te smerești, ești blând și iubești.

Isus nu poate fii într-un om care spune că e sfânt, că n-are nevoie de iertare, că are înțelepciune de ajuns, că e moral, că face lucruri drepte pentru că omul acela se îndreptățește pe el însuși și nu are nevoie de Salvator.

Isus caută oameni care să se lase înzestrați cu lumină cerească, să ducă lumina la alții, ca El, Hristos, să fie împărțit dar nu diminuat.

Ziua de azi e un dar. Întrebarea este ce faci cu ea? Lângă noi mor oameni, e durere, dar tot lângă noi sunt alții care cred că sunt fericiți și nu sunt. Ei caută fericirea în alți oameni, în natură, în lucruri, în bani iar viața se duce și golul rămâne.

Ei bine, Isus a venit ca să îmbrace golul în har.

                                                                                                                        Alexandru Fintoiu

Ziua de azi e unică – Alexandru Fintoiu

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: