EDITORIALE

Devoțional | Fiecare zi este o nouă zi

Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea! – Psalmul 118:24

Dumnezeu dorește să avem bucurie în mijlocul celor mai obișnuite zile din viață, chiar și în cele rele.

În viața mea au fost timpuri când mă temeam să înfrunt ziua care urma. Mă gândeam doar la circumstanțele în care mă aflam, îngrijorându-mă cum vom plăti facturile și celelalte lucruri necesare. Ca urmare, uneori îmi doream să rămân în pat toată ziua cu o pătură trasă peste cap. Îngrijorarea mă înfășurase atât de tare că îmi scăpa un lucru: Dumnezeu a creat o nouă zi, și a creat-o ca să mă bucur de ea.

Fiecare zi este plină de tot felul de situații care te pot supăra, începând cu faptul că-ți poți pierde cheile sau că poți fi blocat în trafic. Dar în mijlocul acelor situații, rămâne o alegere pe care o poți face: să rămâi în pace și în control.

Când ne luăm gândurile de la noi și de la situațiile în care ne aflăm și Îi acordăm atenție lui Dumnezeu, gândindu-ne cum să arătăm dragoste altora, avem o atitudine care Îl onorează și care ne permite să vedem fiecare zi ca pe un nou dar extraordinar, primit de la El.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13569-devotional-fiecare-zi-este-o-noua-zi?fbclid=IwAR2FrKWPdPskyMotjY_zh1AULB-s1CnhWg-7vDsfMLzkGAqGuMeGyxRIjhQ

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: