EDITORIALE

„Rugați-vă ca Dumnezeu să mă vindece”: Anne Graham Lotz a dezvăluit că are cancer

Fiica marelui evanghelist Billy Graham, Anne Graham Lotz a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer la sân.

Potrivit mesajului postat pe pagina ei web, Anne a aflat despre diagnostic la exact trei ani după moartea soțului ei.

„În după-amiaza zilei de 17 august 2015, între orele 3:00 și 3:30, după cum probabil știți, l-am găsit pe soțul meu, Danny, inconștient în piscină. După două zile, el a plecat la Domnul. La exact trei ani după acel eveniment din piscină, în 17 august 2018, în același moment al zilei… între 3:00 și 3:30… Am fost diagnosticată cu cancer la sân”, a scris ea.

Lotz a crezut că această coincidență „ciudată” este un atac al inamicului – până când și-a dat seama că data s-a aliniat cu un eveniment și mai important:

„Am auzit șoapta moale și blândă a Duhului Sfânt, amintindu-mi că vineri, chiar în același moment al zilei… între orele 3:00 și 3:30 după-amiaza… Mielul lui Dumnezeu a fost jertfit, chiar în aceeași zi a săptămânii, în aceelași moment al zilei, zdrobind capul șarpelui, învingându-l pe diavol și învingând moartea pentru totdeauna. Lăudat să fie Dumnezeu! Crucea… sângele Mielului lui Dumnezeu… învinge tot ceea ce diavolul aruncă împotriva noastră” a împărtășit femeia.

--

Lotz spune că Dumnezeu e în control și crede în puterea vindecătoare a sângelui lui Isus:

„În fiecare zi de la diagnosticare, Dumnezeu mi-a arătat promisiuni și m-a încurajat prin Cuvântul Său. Dumnezeu a fost… și este… refugiul meu și puterea mea, un ajutor care e mereu prezent… Prin urmare, nu mă voi teme… însă este foarte clar că vindecarea nu va veni numai prin rugăciunile mele, ci și prin rugăciunile altora pentru mine”, a explicat ea.

Lotz cere credincioșilor de pretutindeni să se roage pentru ea:

--

„Rugați-vă pentru mine! Rugați-vă ca Dumnezeu să mă vindece în modul în care El crede că îi va aduce cea mai mare glorie: fără intervenție chirurgicală sau prin intervenție chirurgicală, prin intervenție chirurgicală și tratament sau prin miracolul învierii Lui” a scris ea.

Lotz a mai adăugat că Dumnezeu este „Păstorul cel bun prin această vale a umbrei morții” și crede că Isus va fi glorificat prin acesastă încercare.

Sursă: CBN News

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura