EDITORIALE

Amazon lansează scanerul de mâini și este deja comparat cu semnul fiarei din Apocalipsa

Amazon a creat o nouă modalitate prin care clienții pot face cumpărături doar cu palma.

Noua tehnologie de recunoaștere a mâinilor numită “Amazon One” este disponibilă în prezent în două dintre magazinele sale Amazon Go situate în Seattle, Washington.

Ținând palma deasupra dispozitivului, patronii pot intra în zone securizate și pot plăti articole fără numerar sau card de credit.

Cantitatea de informații personale pe care compania le va primi din scanări este, de asemenea, o preocupare importantă cu această ultimă evoluție a plăților fără numerar.

La fel ca amprentele, fiecare palmă este unică și Amazon susține că datele vor fi securizate, stocate într-un nor special creat de Amazon și că clienții își pot șterge oricând datele Amazon One legate de mâna lor.

--

Compania se așteaptă să lanseze sistemul în alte magazine Amazon în lunile următoare, inclusiv magazinele alimentare Whole Foods, pe care le deține.

Cel mai mare retailer online din lume consideră că tehnologia de scanare a pălmii ar putea fi utilizată pentru multe alte tipuri de achiziții și tranzacții, cum ar fi magazinele cu amănuntul, stadioanele și clădirile de birouri, susținând faptul că procesul său este „fără atingere”, ceea ce îl face perfect pentru evitarea bolilor precum COVID.

Este contactless, lucru pe care credem că îl vor aprecia clienții, mai ales în vremurile actuale”, spune Dilip Kumar, vicepreședintele Amazon al departamentului de Retail și Tehnologie.

--

CBN News a raportat anterior că Amazon lucra la o modalitate de a conecta informațiile despre cardul de credit la palma clientului. Acum este o realitate. Amazon One pare a fi doar cea mai recentă opțiune din afacerea în continuă expansiune a scanării biometrice și a implantării micro-cipurilor.

citeste mai mult: https://crestinismtrait.blogspot.com/2020/10/amazon-lanseaza-scanerul-de-maini-si.html

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura