EDITORIALE

Cânta Israel, cântă – Cristian Văduva, Larisa & Sinorica Lungu și Rebeca Bolea


Muzică și text: Cristian Văduva
Instrumental: Laurențiu Tudorache
Inregistrare & master: Loris Negruț
Video: Marius Teodoru (Mesaj Tv)
Voci: Cristian Văduva, Sinorica Lungu, Larisa Lungu, Rebeca Bolea
Voci adiționale: Cristian Văduva
Bucură-te, stearpo, care nu mai naşti! Izbucneşte în strigăte de bucurie şi veselie, tu, care nu mai ai durerile naşterii! Căci fiii celei lăsate de bărbat vor fi mai mulţi decât fiii celei măritate”, zice Domnul. „Lărgeşte locul cortului tău şi întinde învelitoarele locuinţei tale! Nu te opri! Lungeşte-ţi funiile şi întăreşte-ţi ţăruşii! Căci te vei întinde la dreapta şi la stânga, sămânţa ta va cotropi neamurile şi va locui cetăţile pustii.
Nu te teme, căci nu vei rămâne de ruşine; nu roşi, căci nu vei fi acoperită de ruşine, ci vei uita şi ruşinea tinereţii tale şi nu-ţi vei mai aduce aminte de văduvia ta,
căci Făcătorul tău este bărbatul tău: Domnul este Numele Lui, şi Răscumpărătorul tău este Sfântul lui Israel. El Se numeşte Dumnezeul întregului pământ, căci Domnul te cheamă înapoi ca pe o femeie părăsită şi cu inima întristată, ca pe o nevastă din tinereţe care a fost izgonită”, zice Dumnezeul tău. (Isaia 53:1-6)

Larisa, Sinorica și Rebeca, sunt trei dintre tinerele pe care am încercat să le cresc muzical, să le împărtășesc frumusețea sunetului și a laudelor pentru Împăratul.
Credincioase, perseverente și muncitoare, astăzi au ajuns să-mi umple inima de bucurie prin cântecul lor și viața trăită alături de Isus.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: