Reclame
ULTIMELE STIRI

Tony Berbece: Ce ar trebui să scoată LGBT din Biblie ca aceasta să fie de acord cu ei?

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00


În primul rând ar trebui să scoată toate versetele care condamnă explicit acest păcat și nu sunt deloc puține, nu sunt deloc ambigue și nici “culturale”, le găsim din Genesa până în Apocalipsa.

După această muncă asiduă de a ciopârți toată Biblia urmează ceva și mai greu, anularea altor sute de pasaje care vorbesc despre puterea eliberatoare a lui Hristos. Ar trebui să scoată toate versetele în care li se spune clar că Hristos poate elibera omul de orice păcat, de orice neputință și de orice patimă rea.

A spune că te-ai născut cu un păcat de care nu te poți lăsa este echivalentul unui pumn băgat în gura tuturor Apostolilor care au declarat pe rând același lucru sub alte forme: “Pot totul în Hristos care mă-ntărește!”

A spune cu Biblia în mână că te-ai născut cu o formă de a-ți mutila treptat sufletul și trupul și că nu ai cum să scapi este de fapt negarea lui Hristos în cel mai vădit mod posibil. El a venit să avem viață din belșug și nimic din ce face un credincios nu înseamnă automutilare, chiar nici una soft și în timp.

De ce scriu acest lucru? Pentru că nu vreau să mai văd pe nimeni declarându-se creștin ca mai apoi să spună că nu poate fi eliberat.

Suntem intoxicați cu doi termeni folositi greșit, răstălmaciți cum răstălmăcea Satana înaintea lui Hristos Scripturile în ispitirea din pustiu, aceștia sunt “judecată” și “iubire”. Ni se spune adesea că Hristos nu a judecat și că El e doar iubire. Dar El a zis clar: “Căci eu n-am venit să judec lumea, ci să mântuiesc lumea, Pe cel ce Mă respinge și nu primește cuvintele Mele are cine să-l judece, Cuvântul pe care l-am spus Eu, acela îl va judeca (Ioan 14:47-48).” Iar cuvintele Lui au vorbit împotriva curviei de orice natură. Cel păcătos nu rămâne nejudecat dacă nu se pocăiește, ci tocmai ce a spus Hristos îi va sta ca mărturie.Scoateți dragilor și aceste versete.

Biblia ciopârțită de cei ce nu vor să se schimbe este ca un film vechi pe rolă a cărui bandă a fost roasă de șoareci, te uiți la el și nu înțelegi nimic!

Doamne ajută!

https://www.facebook.com/100001143847506/posts/1825650737483037/

Reclame
Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22707 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: