EDITORIALE

Marea intrebare

Probabil ţi-ai pus multe întrebări până în ziua de astăzi….

Dar, care e sau ar trebui să fie cea mai mare întrebare din viaţa noastră? Dacă ar fi să privim in mare, viaţa noastră, aceasta este ca un film ce conţine mai multe etape importante cum sunt: naşterea, copilăria, adolescenţa, familia, munca, batrâneţea, moartea.

Cele mai importante date din viata sunt: naşterea si moartea. Data naşterii o cunoaştem fiecare dintre noi însă, data morţii e total necunoscută. Totuşi…. moartea este cea mai sigură întâmplare din viaţa noastră. După părerea voastră, moartea este momentul final al vieţii?  Sau după moartea aceasta fizică există o nouă viaţă?

Termenul „moarte” arată un sfârsit care în acelaş timp este un nou început. Ca urmare, după moartea aceasta fizică, trupească, există o viaţă veşnică pe care o poţi trăi fie în Rai, fie în Iad. Alegerea este a ta, totul depinde de tine, de viaţa pe care o trăieşti pe pământul acesta si cui alegi sa ii slujeşti.

Cea mai mare întrebare a vieţii tale ar trebui să fie aceeasi ca a tânărului bogat din Luca 18:18  „Bunule învăţător, ce trebuie să fac ca să moştenesc viaţa veşnică?”. Răspunsul la această întrebare se găseşte în Faptele Apostolilor 16:31  „Crede în Domnul Isus şi vei fi mantuit tu şi casa ta”.

Nu cunoşti clipa când Dumnezeu a hotărât sa părăseşti acest pământ, si unde îţi vei petrece veşnicia? Astăzi ai o şanşă, poţi sa fi salvat. Domnul Isus a murit pentru păcatele tale, pentru ca te-a iubit asa de mult. Lui ii pasa de tine şi de toţi oamenii, de aceea porunceşte tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască, pentru că a rânduit o zi când va judeca lumea. Deci…ce faci? ai de gând să stai nepasător la chemarea lui Dumnezeu?

Cum vom scăpa noi dacă stăm nepăsători faţă de o mântuire aşa de mare?

scris de Stoica Rahela Andra

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Stim ca moartea este trecerea spre adevarata viata.Fiecare om ar trebui sa aleaga locul unde isi va petrece vesnicia.Doamne,ajuta-ne sa ne luptam lupta cea buna,si sa fim cu Tine in vesnicie, impreuna cu cei dragi ai nostrii!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: