EDITORIALE

Ca sa luminezi, trebuie sa arzi!

Duane Young stie ce sa faca pentru a-si lumina camera (si aceasta chiar daca nu este electrician). Un prieten spunea despre el: „Sper ca într-o zi sa-L cunosc pe Isus asa cum Îl cunoaste Duane. Este clar ca Îl cunoaste foarte bine si ca Isus traieste în el. Este ca un bec aprins!”

Cum reuseste Duane acest lucru? Pentru ca, în primul rând, are un zâmbet de 100 de wati pe care nu-l pierde niciodata.

Cum putem sa avem noi acelasi efect de iluminare? Cei care traiesc prin puterea lui Isus, reflecta lumina Lui. Ia-ti ochii de la limitele tale si uita-te la El. Într-un timp foarte scurt vei deveni un „bec aprins”!
„Da, Tu esti lumina mea, Doamne! Domnul lumineaza întunericul meu.” 2 Samuel 22;29

Scris de Ligia Trîncă
CLICK AICI pentru mai multe articole scrise de  Ligia Trîncă

Related Articles

3 Comments

  1. VEDETI FARATII MEI DE MULTE ORI VEDEM PRINTRE NOI OAMENI CARE ATUNCI CAND PRIMESC CEVA NU DAU MAI DEPARTE.INTRADEVAR LIGIA,DACA VREM SA LUMINAM TREBUIE SA NE LASAM APRINSI DE DUHUL SFANT.IAR ATUNCI CAND AM PRIMIT FLACARA DUHULUI SFANT SA NU NE ZGARCIM SA DAM DIN LUMINA NOASTRA SI CELOR DIN JURUL NOSTRU.AS VREA SA VA INTREB CEVA:”DACA AM O LUMANARE APRINSA POT SA APRIND SI ALTE LUMANARI CU EA?”CU SIGURANTA CATE VREAU.”DACA APRIND MAI MULTE LUMANARI FLACARA LUMANARII MELE SE VA STINGE?”NICIDECUM.
    DE ACEEA HAIDETI SA DAM DIN CE AVEM DE LA DOMNUL SI CELOR DIN JURUL NOSTRU NU AVEM NIMIC DE PIERDUT DIN COTRA PUTEM CASTICA UN SUFLET PT DOMNUL,IAR CERUL INTREG SE VA BUCURA SI O GRAMADA DE PACATE VOR FI IERTATE.LUCA 15:17.FITI O LUMINA APRINSA.

  2. Cuvintul Domnului ne spune ca noi sintem lumina lumii,intrebarea care trebuie sa ne-o punem fiecare dintre noi este ,,ce fel de lumina sintem noi pt cei din jurul nostru?”Sintem noi o lumina calauzitoare sau una care nu mai lumineaza CI DOAR FUMEGA.Haide-ti sa ne cercetam fiecare dintre noi si sa vedem ce fel de lumini sintem,ce raspindim,lumina sau fum?

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: