EDITORIALE

Sufar de o boală foarte gravă! Comanda o Biblie si AJUTA-MA sa imi platesc tratamentul!

Durerea lui Bogdan și nevoia lui de ajutor

CUM POȚI SĂ-L AJUȚI ȘI TU PE BOGDAN?

  1. Plasează o comandă pe site-ul librariamaranatha.ro. O parte din profitul din vânzări va fi direcționat către Bogdan și familia lui.

Poate ai avut de gând de dinainte să cumperi o biblie, o carte sau un cadou – ai posibilitatea să o faci printr-o comandă la această librărie.

Poate nu ai de gând să faci o comandă – ai totuși posbilitatea să îți cumperi ție ceva sau să faci un cadou cuiva drag și, în același timp, să îl ajuți și pe Bogdan.

De asemenea, la Finalizarea Comenzii ai posibilitatea, suplimentar, să faci și o donație pentru acest caz. Plata pentru comanda împreună cu donația ta o vei face direct curierului ca sumă ramburs la livrarea pachetului.

--
  1. A doua optiune o reprezintă posibilitatea de a face o donație direct în contul librariei Maranatha fără să fii nevoit să treci prin procesul de comandă. Avem rugămintea ca atunci când vei trimite donația ta în acest fel, la detalii transfer să menționezi: Donație pentru Bogdan.

ameni dragi, băiețelul meu, Bogdan, s-a născut cu o boală foarte gravă, Epidermoliză buloasă. Încă de la naștere, mânuțele și piciorușele lui au fost pline de răni deschise, de aceea, el are nevoie de o îngrijire specială pentru toată viața.

Epidermoliza buloasă este o boală genetică, care nu se va vindeca niciodată. Cel mai dureros lucru este că boala aceasta, pe lângă faptul că afectează pielea, provoacă dureri cumplite și afectează și alte organe ale corpului: dinții, limba, esofagul…

 

--

Singurul remediu pentru Bogdan este un tratament naturist, cremele speciale și pansamentele speciale pentru răni pe care trebuie să le cumpăr lună de lună. Toate acestea, lunar, se ridică la un cost de peste 5.000 de lei. Foarte greu îmi permit să acopăr aceste costuri, de aceea, uneori, mă folosesc de aceleași pansamente mai multe zile, ceea ce lui Bogdan îi provoacă dureri foarte mari.

 

Din păcate, boala aceasta nu se vindecă niciodată, Bogdan fiind condamnat să o poarte toată viața pe picioare.

Prin libraria Maranatha ai posibilitatea să îmi ajuți copilașul.

Te rog, comanda pentru băiețelul nostru de la Libraria Crestina Maranatha https://www.librariamaranatha.ro, o Biblie, o carte crestina sau un cadou crestin, si îi poti salva viata.

În acest fel, îi poți cumpăra chiar tu un pansament copilașului meu, și îl vei scuti de suferință.
Numărul de telefon la care putem fi contactați este: 0766318296

Te rog, poartă-ne în rugăciunile tale, pentru ca Dumnezeu să se îndure de copilașul nostru și să îl ajute să aibă o viață normală.

Cu multă recunoștiință,
părinții lui Bogdan

Regulament si modalitati de ajutor:

Libraria Maranatha apartine asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania”, si isi desfasoara activitatea econonica conform reglementarilor legale in vigoare prin OG nr. 26/2000, cu modificarile introduse de Legea nr. 246/2005. Sponsorizarile se fac pe baza Legii Sponsorizarii nr. 32/1994 cu modificarile ulterioare.

1. Inainte de a intra intr-o campanie de ajutor din partea Librarie Maranatha, fiecare caz umanitar este verificat de catre reprezentatii librariei pe baza documentelor medicale, anchete sociale, etc;

2. Suma pe care Libraria Crestina Maranatha o va sponsoriza beneficiarului se stabileste de comun acord cu acesta / reprezentatii legali / parinti, etc, in functie de nevoile exprimate, pe baza documentelor justificative / medicale;

3. Libraria Maranatha pune la dispozitie 3 modalitati de ajutor pentru fiecare caz in parte:

a. Primul ajutor este direct din partea Librariei Crestine Maranatha prin asociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania”, oferit din profitul net obtinut din vanzarea de Biblii, carti crestine si cadouri crestine;

b. Fonduri din donatiile clientilor – libraria ofera posibilitatea clientilor, optional, pe langa produsele comandate sa faca donatii pentru beneficiar. Donatiile se pot face in cosul de cumparaturi.

Aceste donatii vor apare pe factura si vor fi platite odata cu comanda, fiind oferite ulterior beneficiarului.

c. Vom posta numarul de telefon al beneficiarului, reprezentati legali sau parinti, si adresa. Cei care doresc, vor putea lua legatura direct cu beneficiarul si il vor putea ajuta in mod direct si personal. La finalul campaniei libraria noastra impreuna cu beneficiarul va face public sumele donate primite personal din partea donatorilor, in urma campaniei noastre de mediatizare.

4. Beneficiarul va primi atat fondurile stabilite din vanzari (din profitul net) din partea Librariei Crestine Maranatha cat si donatiile primite odata cu comenzile clientilor.

5. La finalul fiecarei campanii de ajutor, vom realiza marturii video cu beneficiarii / reprezentantii legali / parinti, in care acestia vor confirma ajutorul primit din partea noastra si vor transmite un mesaj video de multumire catre clientii nostri.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati Termenii si Conditiile acestui site.

 

Cu respect

Libraria Crestina Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Datele contului pentru donații

Titular: Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania (Libraria Maranatha)

 IBAN: RO74RNCB0018138279900003 

Deschis la BCR – Banca Comerciala Romana

SWIFT code (pentru transferurile din străinătate): RNCBROBU

Comandă biblii aici:

https://www.librariamaranatha.ro/biblii.html

Comandă cărți aici:

https://www.librariamaranatha.ro/

Comandă cadouri aici:

https://www.librariamaranatha.ro/cadouri-crestine.html

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: