EDITORIALE

Devoțional | Dumnezeu deschide și închide ușile

Îngerului Bisericii din Filadelfia scrie-i: „Iată ce zice Cel Sfânt, Cel Adevărat, Cel ce ţine cheia lui David, Cel ce deschide, şi nimeni nu va închide, Cel ce închide, şi nimeni nu va deschide. – Apocalipsa 3:7

În viața noastră sunt uneori vremuri decisive, când avem nevoie să știm că auzim clar de la Dumnezeu. Nu este întotdeauna ușor să distingem vocea Lui de gândirea noastră emoțională. Știu din proprie experiență că Dumnezeu poate deschide uși de oportunități pe care nimeni nu le poate închide, și tot El poate închide uși pe care nu le vom mai putea deschide.

Am petrecut mulți ani încercând să fac să se întâmple lucrurile pe care mi le doream. Rezultatul a fost frustrare și dezamăgire. Am constatat că, atunci când depindem de Dumnezeu, când Îl căutăm pe El și timpul Lui perfect, El ne dă favoare și face lucrurile să fie mai ușoare pentru noi. El ne conduce pas cu pas. Dacă facem un pas înainte în direcția greșită, El ne va avertiza înainte să ajungem prea departe.

Fii conștient că gândurile Lui sunt deasupra gândurilor noastre. El vede sfârșitul încă de la început. Toate căile Lui sunt drepte și sigure. El știe ce dă sens vieții tale și poate face ca acel lucru să se întâmple. Ascultă vocea Lui și nu vei fi înșelat.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: