EDITORIALE

Devoțional | Păstează templul lui Dumnezeu într-o formă bună

Nu ştiţi că trupul vostru este Templul Duhului Sfânt care locuieşte în voi şi pe care L-aţi primit de la Dumnezeu? Şi că voi nu sunteţi ai voştri? – 1 Corinteni 6:19

Pănă la vârsta de șaizeci și patru de ani nu am fost consecventă și nici nu am luat în serios exercițiile fizice. Mergeam pe jos și mai făceam câteva lucruri pentru a mă păstra într-o formă decentă, dar nu am fost dedicată exercițiilor fizice. În decursul anilor, mi-am găsit tot felul de scuze pe care le foloseam ca să motivez lipsa mea de determinare pentru exerciții. Domnul a vorbit însă inimii mele ca să încep un program serios de antrenament, pentru a fi puternică în ultima treime a călătoriei mele prin viață.

Aveam deja un regim alimentar bun, iar când L-am ascultat pe Domnul și am început să merg de câteva ori pe săptămână la sala de sport, am pășit într-un nou sezon al vieții mele. Arăt mai bine, mă simt mai bine, și cel mai important, Îl onorez pe Dumnezeu, având grijă de trupul pe care mi l-a dat.

Dacă trebuie să faci îmbunătățiri în acest domeniu, roagă-te și întreabă-L pe Domnul ce măsuri ar trebui să iei pentru a avea un stil de viață sănătos. Cuvântul spune că trupul nostru este templul lui Dumnezeu, iar eu vreau să mă sigur că Lui Îi place acest templu! Ia astăzi o decizie pentru a păstra templul trupului tău într-o formă excelentă pentru Dumnezeu.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/j

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: