ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

De ce ti-ai lipit inima?

Această întrebare mi-a venit în minte de multe ori. Sunt atâtea lucruri care ne despart de Dumnezeu, ne lipim inima de lucruri care sunt atăt de trecătoare şi ne duc la despărţire de Dumnezeu. Noi ar trebui să fim gata oricând pentru Dumnezeu. În Biblie observăm că acel tânăr bogat nu putea să-şi lase bogăţia, dar oare doar de bogăţie ne putem lipi inima? Unele lucruri de care ne lipim inima sunt: mâncarea, pământul, hoby-uri, obiecte,etc.iar atunci când Dumnezeu ne spune du-te acum acolo, noi îi zicem Doamne chear acum mai e puţin şi se termină „meciul”,etc şi aşa îl întristăm pe Dumnezeu. Creştinul trebue să se afle totdeauna în lucrurile Domnului ( acasă, la servici, pe stradă, ziua, noaptea) trebuie să fim gata orişicând.

Să fim gata atât să-l urmăm pe Dumnezeu cât şi gata de plecarea din aceasta lume. Aş vrea să vă deslipiţi puţin de lucrurile lumii să lăsaţi totul (calculatorul, problemele, etc.) şi să vă găndiţi că vă luaţi zborul spre Dumnezeu, eu am încercat şi aşa de bine m-am simţit când imina mi s-a dezlipit de tot ce este pământesc. Atunci când inima se desprinde de lumea asta, se leagă de Dumnezeu, iar acea pace ce te cuprinde nu se poate simţi printre lucrurile pământeşti. Dumnezeu să ne ajute să ne lipim inima de El.

Mai in urmă cu câteva zile venind de la locul de muncă cu autobusul am căzut jos leşinat, când mi-am revenit primul lucru care mi-a venit în minte era Dumnezeu, şi atunci pentru a doua oară am înţeles ce este omul fără Dumnezeu, am ajuns la un moment dat să văd că sunt nimic în comparaţie cu Dumnezeu, vedeam o carne fără putere şi un Dumnezeu dădător de viaţă. Avem nevoe de Dumnezeu mai mult ca de orice.

Inima noastră să fie lipită de Dumnezeu şi atunci orice s-ar întâmpla El ne va ţine în mâna Sa.

Editorial scris de Margea  Florin© www.crestintotal.ro
Citeste mai multe editoriale de Florin, Te astept in fiecare Miercuri

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

Banner LIFE/

Related Articles

3 Comments

 1. Atitudinea inimii este esentiala.Dumnezeu este pe primul loc.Tot ce avem am primit de la Domnul.Sotul sau sotia, copiii,parintii,casa noastra,masina,serviciul,sanatatea….A Ta este Doamne marirea,puterea,maretia si slava caci tot ce este in cer si pe pamant e al Tau;a Ta Doamne este domnia ,caci Tu te inalti ca un stapan mai presus de orice!De la tine vine bogatia si slava Tu stapanesti peste tot ,in mana Ta este taria si puterea ,si mana Ta poate sa mareasca si sa intareasca toate lucrurile.Totul vine de la Tine ,si din mana Ta primim ce-ti aducem.

 2. Nu toate lucrurile sunt de folos ,dar sunt unele lucruri de care nu ne putem lipsi si sa fim gata de zbor ,caci nu zburam cand vrem noi ,ci numai cand vrea Dumnezeu si omul fara mancare nu poate trai nici fara anumite obiecte si nici fara bani ,dar stiti cand oamenii cad istoviti? cand isi aleg joburi pentru bani multi, daca fiecare ar vrea un job cu bani putini si ar avea pretenti mai mici de la viata aceasta de pe pamant ,n-ar mai veni asa istovit de la munca si ar avea timp mai mult pentru Dumnezeu, nu s-ar relaxa la meciuri si in cluburi, ci ar intra direct in partasie cu Dumnezeu ,ca nu ar avea bani de asa ceva .
  Banii multi ne scot afara din casa umbland dupa spurcaciuni si ne desparte de partasia sfanta cu Dumnezeu .(Matei 6)
  Sculati-va si plecati, caci aici nu este odihna pentru voi; caci, din pricina spurcaciunii, vor fi dureri, dureri puternice. (Mica.2:10)
  Si Dumnezeu nu iti cere sa te istovesti in lucrarea Lui pana nu mai poti de oboseala, caci El copiilor Lui le da hrana ca in somn si toate lucrurile sunt terminate de El, nu de noi .
  De ce oare ne tot gandim cum sa facem si cat sa facem ca sa ne luam zborul de aici de pe pamant?!!
  Caci asa vorbeste Domnul Dumnezeu, Sfantul lui Israel: „In liniste si odihna va fi mantuirea voastra, in seninatate si incredere va fi taria voastra.” Dar n-ati voit! (Isa.30:15),(Psalmul 16)

  Noi nici nu ne dam seama cat lucram pentru spurcaciuni ,mai mult decat pentru suflet ,caci cine lucreaza pentru suflet nu se istoveste, caci Duhul Sfant se odihneste peste el si a intrat in odihna Lui Dumnezeu adica in Botezul cu Duhul Sfant ,care este biletul nostru de zbor asigurat .
  (parerea mea)

 3. Frate Margea,adevarat este ce ati scris,sint in acelasi gind cu dvs.D-nul sa va binecuvinteze,sa dati mereu asfel de adevaruri,ca biserica lui Christos are nevoie astazi ca niciodata,zic eu,de asfel de avertizari.

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: