EDITORIALE

Devotional – Un Cuvant viu

Trăim zilele din urmă, iar lumea, după cum știm, se va avânta într-un întuneric de nedescris. Profeția biblică se împlineşte zilnic înaintea ochilor noştri și, în curând, vom vedea Ierusalimul înconjurat de armate.

Isus a avertizat că în zilele din urmă vor veni mulți proroci mincinoși și mulți creștini vor fi înșelați (vezi Matei 24:11). Permiteți-mi să vă spun de ce vor fi înșelați: Pur și simplu, pentru că nu rămân în Cuvântul lui Dumnezeu! Ei ascultă mai mult de ceea ce scrie în cărți, de oameni mândri și vorbitori extravaganţi – dar nu deschid textul Bibliei personal.

Nu uita că Biblia este un Cuvânt viu. „Descoperirea cuvintelor Tale dă lumină” (Psalmi 119:130). „La început era Cuvântul, și Cuvântul era cu Dumnezeu, și Cuvântul era Dumnezeu… Toate lucrurile au fost făcute prin El; şi nimic din ce a fost făcut, n-a fost făcut fără El…  Şi Cuvântul S-a făcut trup şi a locuit printre noi, plin de har şi de adevăr” (Ioan 1: 1,3,14). „A venit la ai Săi, şi ai Săi nu L-au primit. Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu” (Ioan 1:11-12).

 

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/9537-devotional-un-cuvant-viu-2#ixzz5U5piNZBD
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: