EDITORIALE

Rugaciunea copiilor pentru parintii lor

De multe ori in copilaria mea si chiar si acum am auzit pe parintii si bunicii mei rugandu-se pentru mine.Am avut parte de tot ce-a fost mai bun din partea lor si nu am destule cuvinte sa le multumesc pentru asta.

Nu vreau sa ma laud,dar mi-au oferit o educatie foarte buna,o casa mereu calda si plina de iubire,iar pentru asta trebuie sa-i multumesc Domnului ca m-a trimis in mijlocul lor.Pentru mine ei inseamna totul.Chiar daca am mai facut si eu prostii sau nu-i ascultam,mereu ma aduceau pe drumul cel bun cu sfaturi,dragoste si multa intelegere.Prin acest articol vreau sa le arat inca o data cat de mult ii iubesc si ii apreciez pentru tot ce mi-au oferit.

Sunt sigura ca multi sunt de-acord cu mine ca parintii trebuie sa fie rasplatiti de copiii lor cu multa dragoste si sprijin atunci cand au nevoie de noi sa-i sustinem.Merita ca ei sa fie pomeniti in rugaciunile noastre adresate lui Dumnezeu.Sa ne rugam zilnic pentru ei,asa cum si ei s-au rugat pentru noi.Sa-i rasplatim pentru tot ce ne-au facut si pentru dragostea lor nemarginita.

De aceea m-am hotarat sa-i adresez Domnului o rugaciune speciala pentru parinti:

“Doamne,Dumnezeule Cel atotbun,care mi-ai daruit parinti buni,ca prin ei sa ma impartasesc de multe binefaceri;

--

Cel ce voiesti  sa le fiu mostenitor pentru viata ce prin ei mi-ai dat-o si pentru toate ingrijirile ce au avut si au fata de mine.Tie ma rog cu umilinta pentru sanatatea si mantuirea lor.

Dumnezeule,Cel ce esti atotindurat,dar si atotdrept,care binecuvintezi pe fii pentru parintii lor si adeseori,in dreapta ta manie,ii pedepsesti pentru pacatele lor;primeste umilita mea multumire pentru binefacerile ce le reversi neincetat asupra parintilor mei.

Trimite-le,Stapane cel atotbun si in viitor binecuvantarile tale si le iarta toate greselile pe care,ca niste oameni le-au facut.Invata-ma ca sa cinstesc in ei puterea Ta si sa le fiu si  recunoscatoare si multumitoare pentru viata ce prin ei mi-ai dat-o si pentru toate ingrijirile ce au avut si au fata de mine.

--

Ajuta-mi ca sa urmez poruncile Tale cele sfinte,sa le fiu supusa,ascultatoare si sa nu fac nimic care sa-i amarasca si sa-i intristeze.

Rasplateste-le,Preabunule,cu facerile Tale de bine,pentru dragostea si ingrijirea neadormita,ce intotdeauna o au fata de mine.

Apara-i de toate nefericirile si intristarile.

Da-le viata lunga,fericita,linistita si pasnica.Fa-i partasi de binecuvantarea Sfintilor tai,inmulteste roadele ostenelilor lor,fa sa prisoseasca peste ei binefacerile tale si sa sporeasca in virtuti si in indestulare,ca sa Te binecuvantam in toate zilele vietii noastre.AMIN!”

Editorial scris de Lavinia pentru © www.crestintotal.ro

SPONSORI CLICK

KERIGMA.ro : BibliiCartiCadouriMuzicaPredici,Video/DVD .. mai multe noutati citeste pe KERIGMA.ro

Life Romania Carti: Viata CrestinaTineriBibliiCarti Audio,RomaneSanatate …mai multe carti pe www.liferomania.ro

Vila Elim:Gasesti pace si liniste. aici te poti odihni bine. te asteptam… vezi mai multe pe www.vilaelim.ro

-

Related Articles

7 Comments

  1. Felicitari pentru articol.Mi-a placut foarte mult rugaciunea ta.Domnul sa-ti binecuvanteza intreaga familie si sa fiti mereu fericiti si uniti.Nimic nu-i mai frumos intr-o familie,ca atunci cand membrii ei sunt uniti,se iubesc si se respecta.Ai toata admiratia mea pentru acest articol.gby all!

  2. Frumos articol,sora mea.Nu trebuie sa-ti fie rusine sa te lauzi cu ce ai:o familie care mereu a fost alaturi de tine,din clipa in care te-ai nascut si te-au sustinut in toate si ti-au oferit cel mai de pret dar pe acest pamant:o dragoste neconditionata si nemarginita.Domnul v-a binecuvantat cu dragostea Sa imensa si va insoteste la fiecare pas.Sa fii mandra ca ai niste parinti minunati,care s-au luptat ca tu si sora ta sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata si v-a invatat mai presus de toate,ce-i iubirea fata de oamenii si in special fata de Dumnezeu.

  3. Lavinia, esti un copil minunat. si eu am doi copii si mi-ar place sa-i aud spunand asemenea lucruri despre mine. Domnul sa te binecuvinteze si pe tine cu copii cumnti.

  4. foarte frumoasa rugaciunea.esti minunata daca iti iubesti parintii atat de mult.toti ar trebui sa ne gandim la familiile noastre,la parintii care ne-au dat viata,educatie,mancare si iubire neconditionata si sa ne rugam pentru ei.meriti toate respectele din partea meacu acest articol.esti o scumpa.e minunat cand vad copii care isi iubesc astfel parintii,ii respecta si se roaga pentru ei.nota 10 de la mine pentru ce-ai exprimat in acest articol.Domnul sa te binecuvanteze pe tine si pe cei dragi tie.Pace multa!

  5. va multumesc tuturor pentru cuvintele voastre frumoase!sora Valeria,sunt sigura ca si copii d-voastra va iubesc si va apreciaza,chiar daca poate nu va zic asta.cand e vorba sa ne deschidem sufletul in fata altora,la unii ii mai usor la altii mai greu.va doresc toata sanatatea din lume si sa fiti alaturi de ei.dragostea de mama face minuni.pentru mine mama este cel mai frumos lucru pe care il am(si tata,bineinteles).o mama trece prin tot felul de stari fizice si spirituale din momentul in care afla ca e insarcinata pana la sfarsitul vietii.doar mama stie chiar si atunci cand nu e langa tine daca ti-e bine sau rau si poate trece peste toate prostiile pe care le faci si sa te iubeasca ca si cum ai fi un sfant.Domul sa binecuvinteze toti parintii din lume!

  6. frate Sorin,multumesc mult pentru ce-ai zis.niciodata nu mi-a fost si nici n-are sa-mi fie cu familia mea.ii iubesc pana la cer si inapoi de un infinit de ori.nu ne alegem noi parintii,dar Domnul ne pune in locul potrivit pentru noi.sunt si familii,unde comunicarea si iubirea lasa de dorit,dar daca ar incerca sa comunice mai mult si sa se sustina la bine si la rau,cred ca situatia ar fi alta.Domnul sa-i binecuvinteze si sa le umple inima cu iubire si capul cu intelepciune.Nu exista om perfect,nici familie perfecta,dar putem tinde spre pefectiune,spre Dumnezeu.Sa ne ajute Domnul sa ne apropriem cat mai mult de El.

  7. multa pace si binecuvantari!mi-o placut mult rugaciunea ta.denota multa iubire si respect fata de parintii tai si bunici.Domnul sa-ti ofere la mult din partea copiilor tai si viitorilor nepoti pe care ii vei avea.m-o uns la inima cand am vazut cat de mult ii iubesti si ii respecti pentru tot ce ti-au daruit.sa va dea Domnul cat mai multe zile impreuna.
    intr-o lume plina de rautate,de invidie,minciuna,boli,coruptie,e minunat ca se mai gasesc oameni care uita de ele si se axeaza pe binele familiei,pe dragoste fata de Dumnezeu si parinti.mi-ar placea sa am si eu copii care sa ma binecuvinteze cu asemenea ganduri curate si vorbe minunate.din tot sufletul iti doresc o viata binecuvantata si fericita,plina de iubire si intelegere cu familia ta,cu viitorul sot si copii si de ce nu cu toti cei care te cunosc si te apreciaza pentru ceea ce esti.

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura