EDITORIALE

Devoțional | Natura dragostei lui Dumnezeu

Dar Dumnezeu, care este bogat în îndurare, pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit, măcar că eram morţi în greşelile noastre, ne-a adus la viaţă împreună cu Hristos (prin har sunteţi mântuiţi). – Efeseni 2:4-5

Uneori, când viața ne descurajează, cel mai bun lucru pe care îl putem face este să ne amintim de natura dragostei lui Dumnezeu.

Unul dintre cele mai minunate lucruri pe care le spune Biblia este faptul că, pe când noi eram încă păcătoși, Hristos a murit pentru noi (vezi Romani 5:8). El nu a așteptat ca noi să merităm dragostea Lui, ci ne-a iubit necondiționat. Acest lucru este greu de înțeles pentru mulți dintre noi, deoarece suntem așa de obișnuiți cu faptul că în viață trebuie să câștigi sau să agonisești totul.

Datorită dragostei Sale mărețe și intense pentru noi, Dumnezeu Și-a dat în mod liber viața. Această dragoste este cu adevărat revoluționară – o dragoste care se dăruiește, deoarece nu poate fi niciodată satisfăcută făcând mai puțin.

Dragostea necondiționată a lui Dumnezeu a fost cea care ne-a atras spre El, harul Său măreț a șters păcatul nostru, iar sacrificiul Său deplin a făcut o cale, pentru ca noi să intrăm în prezența Sa. Dragostea Lui nu te va părăsi niciodată, nu va renunța și nu te va abandona. Când te simți jos sau ești depresiv, amintește-ți de dragostea măreață a lui Dumnezeu pentru tine.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13291-devotional-natura-dragostei-lui-dumnezeu?fbclid=IwAR3lYYoXmHDPGBbmFGmt0qpmfSs923kMu0Poh7MQfRCc6OukexSc9hUOtmI

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: