EDITORIALE

Devoțional | O viață disciplinată aduce pacea lui Dumnezeu

Este adevărat că orice pedeapsă, deocamdată pare o pricină de întristare, şi nu de bucurie; dar mai pe urmă aduce celor ce au trecut prin şcoala ei roada dătătoare de pace a neprihănirii. – Evrei 12:11

Prea multe lucruri concurează pentru a ne capta atenția, energia și timpul, care sunt toate limitate. Obișnuiam să mă plâng lui Dumnezeu de programul meu supraaglomerat. Mă plângeam, spunând, „Doamne, cum i se poate cere cuiva să facă tot ceea ce eu trebuie să fac?”

Apoi, dintr-o dată, am înțeles: Eu am fost cea care mi-am făcut programul și nimeni altcineva nu îl putea schimba, în afară de mine! Nu mai puteam pierde timp sperând că lucrurile vor fi altfel, pentru că doar a spera, nu schimba lucrurile cu nimic.

Dumnezeu mi-a arătat că trebuie să mă disciplinez pentru a-mi simplifica viața. Dacă vrei ca ritmul vieții tale să se liniștească, trebuie să faci același lucru. Cere ajutorul Duhului Sfânt. El te poate ghida, îți poate arăta în ce lucruri să te implici și la care să renunți.

La început poate fi greu, în mod special dacă nu ai fost disciplinat în trecut, dar răsplata disciplinei și a stăpânirii de sine merită efortul. Biblia spune că disciplina aduce cu sine roada păcii. Începe astăzi să te disciplinezi și apoi te vei putea bucura în viața ta de pacea pe care Dumnezeu așteaptă să ți-o dea.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: