EDITORIALE

Tony Berbece: Noi n-am învățat așa pe Cristos!

Zilele acestea, de când s-a anunțat Referendumul și până azi, mi-am verificat Biblia și am citit și subliniat în ea versete mai mult ca niciodată. Vă mărturisesc că acest război spiritual mi-a făcut tare bine.

Au venit mulți și au citat din Scriptură, ne-au spus că nu iubim, că insitgăm la ură, că nu suntem creștini adevărați, că suntem fanatici, dar de fiecare dată eu am fugit la Scriptură și mi-am luat pulsul spiritual cu ajutorul ei. Am citit ce a făcut Cristos când a dat de ipocriți, care nu vor să-și schimbe purtarea, dar vor să treacă drept sfinți. Am văzut că Domnul Cristos în nicio împrejurare nu a încurajat păcatul, chiar dacă a stat la masă cu păcătoșii.

Am mai observat că tot ce știu unii despre credință și Biblie este: “nu judeca” și “Dumnezeu e iubire”. De parcă tot ce găsești în Biblie sunt aceste două expresii dincolo de care putem face orice.

Ni s-a spus că Domnul Cristos nu a judecat pe nimeni, dar El a zis: “Cuvintele mele vă judecă!”

Ni s-a spus că tot El a împiedicat poporul să omoare o prostituată cu pietre, da așa a fost și bine a făcut, dar apoi i-a spus: “Du-te și să nu mai păcătuiești!”

Ni s-a spus că nu e treaba noastră să le spunem altora ce să facă, dar Pavel ne spune că “lumina nu ia parte la lucrările neroditoare ale întunericului, ci mai degrabă le osândește.”

Așadar, dragilor, este vremea să aflați mai multe despre Cristos, pentru că noi nu L-am cunoacut așa cum ni-L descrieți voi!

https://www.facebook.com/100001143847506/posts/1832676673447110/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: