EDITORIALE

MESAJ PENTRU CRESTINII DIN ROMANIA !!! COMUNICAT foarte important cu privire la parada-gay din Bucuresti-data 9 Iuniei 2018.

MESAJ PENTRU CRESTINII DIN ROMANIA !!!

SPUNEM UN NU HOTARAT SODOMIEI SI LGBT-IN ROMANIA !!!

COMUNICAT foarte important cu privire la parada-gay din Bucuresti-data 9 Iuniei 2018.

1.Noi, Grupul de initiativa, va provocam si indemnam pt ca Sambata 9 Iunie 2018, ora 15, sa ne intalnim la Bucuresti la fel ca in cazul familiei Bodnariu , (recent la fel ca crestinii din Chisinau luptand pe fata impotriva paradei-gay), in zona Pietii Victoria unde va avea loc Parada Sodomita incepand cu ora 17.30, pt ca sa distribuim in dar romanilor pe care ii vom intalni pe strazile Bucurestiului, Testamente, brosuri anti-sodomie si brosuri anti-avort.

Pentru a obtine mai multe detalii , va rugam sa transmiteti mesaje in privat.

2.In acelasi timp vom transforma strada, in altar pentru rugaciuni, cantari crestine si opozitie pe fata impotriva acestei parade sodomite, plina de anormalitate-lipsa de bun simt.

”Stiu ca intreaga lume este impotriva mea, dar sa stie intreaga lume ca si eu sunt impotriva ei.” Athanasie 325 d.Hr.

3.Sodomitii sunt cei mai mari dusmani ai poporului roman, ai Lui DUMNEZEU si ai BIBLIEI, pt ca lupta impotriva FAMILIEI formata doar si barbat, femeie-copii , vor sa adopte copii si atenteaza la identitatea nationala-spirituala si a valorilor traditionale ale poporului roman.

4.IMPORTANT !!! Pentru cei care aveti DRONE, puteti sa le folositi Sambata impotriva paradei-sodomitilor, folosind dispozitivul cu telecomanda care se poate pune pe drona din care pot fi distribuite brosuri anti sodomie, chiar de-asupra manifestatiei lor rusinoase.

5.Nu vrem legalizarea sodomiei in Romania !!!

Nu vrem ca copiii nostri sa fie infiati si adoptati de homosexuali.

Nu vrem ca in Romania sa se casatoreasca sodomitii intre ei.

Nu vrem ca copiii nostri , sa invete la Scoala cum fac sodomitii sex intre ei.

”Daca vom tacea pietrele vor striga.” din Biblie Galateni 1 v 10.

6.Va rugam sa transmiteti acest mesaj la toti prietenii dvs care iubesc valorile crestine, FAMILIA asa cum a conceput-o DUMNEZEU, iubesc poporul roman si inocenta copilariei.

(I.B.) ”

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: