ANUNTURI

UE taie fondurile orașelor poloneze care s-au declarat „libere de ideologia LGBT”

Cine nu acceptă valorile europene în ceea ce privește diversitatea, nu vede fonduri europene. O spune cât se poate de clar președinta Comisiei Europene, Ursula Von der Leyen. uitând ce datorează voturilor exprimate de conservatorii polonezi în Parlamentul European.

„Tratatele noastre garantează că fiecare persoană din Europa este liberă să fie cine este, să trăiască cum dorește să trăiască, să iubească pe oricine dorește să iubească și să aspire cât de sus își doreşte”, a amintit Ursula Von der Leyen.

Uniunea Europeană (UE) este „liberă să iubească” pe oricine doreşte. Acesta a fost mesajul transmis joi de președinta Comisiei Europene, conservatoarea germană (CDU) Ursula von der Leyen, la decizia Bruxelles-ului de a refuza fonduri europene celor șase municipalități poloneze autodeclarate „libere de LGBT”. Reținerea fondurilor și mesajul lui Von der Leyen reprezintă o sancțiune clară și o avertizare pentru Varșovia pentru discriminarea manifestată faţă de grupul de lesbiene, homosexuali, bisexuali și transexuali.

Comisarul pentru Egalitate, social-democratul maltez (PL) Helena Dalli, a raportat marți că Executivul comunitar a refuzat să acorde fonduri în cadrul unui program de înfrățire între municipalitățile europene cu șase orașe poloneze care s-au declarat „zone libere de ideologie LGBT”: „Valorile și drepturile fundamentale ale UE trebuie respectate de statele membre și de autoritățile publice. De aceea le-au fost respinse cererile”, a spus Dalli.

https://evz.ro/ue-taie-fondurile-europene-municipalitati-poloneze-care-s-au-declarat-libere-de-ideologia-lgbt.html

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura