ANUNTURI

Petiție online care cere președintelui Iohannis să promulge legea care interzice ideologia de gen în școli a strâns peste 63.000 de semnături

O asociație a lansat o petiție online în care îi cere președintelui Klaus Iohannis să promulge Legea Educației cu amendamentul care interzice activități privind răspândirea teoriei identității de gen. S-au adunat peste 63.000 de semnături, până la această oră.
Asociația „Fight for freedom” consideră că este important ca elevii să fie informați corect, nu manipulați iar activitățile care încalcă normele de moralitate, nu pot fi socotite educative.
„Organizațiile care susțin teoria de gen nu fac decât să instige la un comportament dăunător prin deformarea adevărului și prin distribuirea de informații care pot pune în pericol sănătatea și integritatea psihică a copiilor, adolescenților și tinerilor, respectiv a personalului didactic din unitățile de învățământ și educative”, se arată în petiție.
Inițiatorii cer președintelui României, Klaus Iohannis, să promulge Legea Educației cu amendamentul adoptat de Senatul României, care interzice activități privind răspândirea teoriei identității de gen.
Petiția este aici.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: