ANUNTURI

Devoțional | Soluționează mânia

Nu te grăbi să te mânii în sufletul tău, căci mânia locuieşte în sânul nebunilor. – Eclesiastul 7:9

Orice mânie, indiferent de ce o cauzează, are același efect asupra vieților noastre: ne tulbură și ne face să resimțim presiune. Poate fi periculos pentru sănătatea noastră să păstrăm mânia în interiorul nostru și să pretindem că nu există. În majoritatea cazurilor, ne rănim pe noi înșine, în timp ce persoana care a fost parte la declanșarea mâniei noastre nu este nici măcar conștientă de lucrul acesta.

Eu m-am luptat mult timp cu mânia, până când Dumnezeu mi-a arătat cum să o soluționez. Am învățat o modalitate pozitivă pentru a rezolva această problemă și a birui mânia. Acel moment a fost pentru mine unul al noilor începuturi.

Atunci când confrunți mânia și decizi să o soluționezi în modul lui Dumnezeu, poți să biruiești. Duhul Sfânt ne dă putere să fim stabili și să producem roadele Sale. Noi avem puterea de a-i ierta pe cei care ne provoacă prin nedreptate și să-i iubim pe cei greu de iubit.

Așadar, trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru mânia noastră și să învățăm să o soluționăm. În loc să o ții în interiorul tău, caută-L pe Domnul și cere-I să te ajute să fii liber. Gândește-te și soluționează problema aceasta ca să fii eliberat de presiune.

--

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14165-devotional-solutioneaza-mania?fbclid=IwAR0rGuOtDcQlRpfeb_RO9lPi6yKFLWv3lHo7TZdpp3hRnmfY1rpKKhUx3ck

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: