EDITORIALE

Devițional – Îngrijorarea este egoism deghizat

Tot ce nu vine din încredinţare (fără să fii convins că e ceva aprobat de Dumnezeu) e păcat. – Romani 14:23 (Biblia Amplificată)

Prea adesea, oamenii cedează în fața îngrijorării, fără să-și dea seama cât de distructiv este. La rădăcina ei, îngrijorarea este un păcat. Îngrijorarea, cu siguranță, nu este rezultatul credinței, iar Romani 14:23 spune că ceea ce nu vine din încredințare este păcat.

De cele mai multe ori, îngrijorarea se bazează pe un singur păcat: egoismul. De obicei, când ne îngrijorăm, suntem preocupați de modul în care nu se îndeplinesc dorințele noastre egoiste. Cu cât ai mai multe dorințe egoiste, cu atât mai mult trebuie să îți faci griji și cu atât mai complicată va deveni viața ta.

Dumnezeu dorește ca noi să ne concentrăm pur și simplu asupra slujirii Lui.

Este voia lui Dumnezeu ca noi să trăim fără nicio îngrijorare și neliniște. El dorește să fim liberi să-L slujim fără să fim împărțiți între două părți. Nu trebuie să permitem îngrijorărilor acestei lumi să ne îndepărteze de scopul Său pentru viețile noastre.

Roagă-te ca Dumnezeu să te ajute să identifici și să scapi de dorințele egoiste. Acest lucru te va ajuta să-ți simplifici viața și să îți depășești grijile. Apoi, poți trăi cu toată inima marele plan al lui Dumnezeu pentru viața ta.

Rugăciune

Tată, Îți mulțumesc să îmi arăți că îngrijorarea e păcat. Ajută-mă să scap de egoism și de dorințele nedumnezeiești, ca să pot să urmăresc planul pe care-L ai pentru mine.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Promises for everyday life (J.M.)

https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: