ULTIMELE STIRI

Când se închide radioul..

Sustine. Doneaza, Dumnezeu te va rasplati!

$3.00


 În repetate rânduri operatorii de pe vasul Titanic au fost avertizați de marinarul de la radioul navei California, care se afla în zonă: „Mergeţi prea repede şi vă îndreptaţi spre iceberg-uri! ”.  Într-un tarziu, operatorul de pe Titanic a răspuns: „Te-am auzit! Dar ai face mai bine să-ţi ţii gura!”  Era 23:20 când a primit răspunsul acela obraznic de pe Titanic. Aşa că, de supărat ce era, acesta a închis radioul și a mers la culcare. Peste doar 20 de minute Titanicul se lovea de iceberg și cerea ajutor.  Dar, ce trist că nu mai era nimeni ca să asculte.

            Dumnezeu te avertizează mereu: ” Drumul pe care mergi nu-i bun…Schimbă-ți viața! ” . Inclusiv zilele acestea, prin pandemia COVID 19, Dumnezeu trimite un mesaj omenirii. E momentul să iei seama la glasul Lui!!  Altfel, vine o zi când vei striga după ajutor dar nu va mai fi nimeni să te asculte pentru că Dumnezeu va ” închide radioul ”.

            Lumea aceasta este ca un vapor uriaș care se scufundă. Oricât de bine ar trăi pasagerii  în cele câteva ore ce le-au mai rămas, oricât belșug ar avea, fericiți nu pot fi, pentru că moartea și-a întins aripile peste ei. Adevărata fericire o au cei din barca de salvare. Domnul Isus este singura barcă de salvare! Ai intrat tu în barca de salvare?

            Acum când clepsidra timpului strecoară ultimele fărâme de siliciu, te îndemn să accepți invitația Mântuitorului. Salvează-ți sufletul !! Defapt, singurul răspuns pe care îl poți da Lui Dumnezeu, care atât de mult te-a iubit încât l-a jertfit pe singurul sau Fiu pentru mântuirea ta, este să-i predai viața în întregime Lui, pentru că în aceasta lume, tu nu ești trimis decât sa faci o călătorie. Tu ești venit sa ieși, nu sa rămâi; nu ești venit decât în trecere. Viata aceasta nu este decât un han pentru rămas o noapte. Veșnicia e dincolo !!

Alin Jucu

https://sionelche.es/2020/03/23/cand-se-inchide-radioul/

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (26286 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: