ANUNTURI

David Lela – Mama

Te iubesc, mamă!

Te iubesc! Nu pentru că mi-ai dat ceva anume, ci pentru ceea ce mi-ai demonstrat!

Te iubesc! Nu pentru că mi-ai făcut promisiuni materiale, ci pentru promisiunile pe care Dumnezeu ți le-a oferit pe genunchi, iar ochii mei de copil le-a văzut.

Te iubesc! Nu pentru că ai știut ce haine să îmbraci, ci pentru simplitatea cu care te-ai născut!

Te iubesc! Nu pentru că ai făcut eforturi pentru a avea un chip anume, ci pentru că Dumnezeu mi te-a dat ca fiind cea mai simplă mamă din lume, cel mai blând chip pe care l-am întâlnit vreodată.

Te iubesc! Nu pentru că m-ai îndrumat spre o școală anume, ci pentru că în viață m-ai îndrumat spre școala rugăciunii și a cântării.

Te iubesc! Nu pentru că în casa noastră ai chemat oameni cu renume, ci pentru că L-ai chemat mereu pe Dumnezeu.

Te iubesc! Nu pentru că mi-ai dat bani să cumpăr cele mai frumoase haine, ci pentru că ai vărsat lacrimi pentru ca mai apoi, în viață să cunosc, să iubesc și să îmbrac haina bunătății și îndurării lui Dumnezeu, pe care Și-a arătat-o față de mine.

Te iubesc! Nu pentru că ai ales să te căsătorești cu cel mai bogat tată, ci pentru că ai ales să te căsătorești cu un tată bogat în vederea rugăciunii.

Te iubesc! Nu pentru că m-ai lăudat în viața, ci pentru că atenționările pe care mi le făceai uneori, au fost cu un scop pe care azi îl văd așa de bine și pentru care nu am cuvinte îndeajuns să-I mulțumesc lui Dumnezeu.

Te iubesc! Nu pentru că m-ai născut în cea mai frumoasă casă, ci pentru că în casa noastră ne-ai învățat cum să trăim, cum să-L slujim pe Dumnezeu aici pe pământ, ca mai apoi, într-o zi, să ajungem sus în cer, la Domnul Isus, în cea mai frumoasă casă.

Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi mereu, nu doar pentru faptul că porți numele de mamă, ci pentru că în tine porți calea către Cer. Această cale mi-ai arătat-o din copilărie, iar mai apoi în anii suferinței în care ai ales să rămâi pe calea care duce către cer, în ciuda tuturor împrejurărilor, ai ales să nu fii doar o mamă, ci un erou în lupta îngăduită de Dumnezeu.

Pentru toate acestea, te iubesc, mamă!

~David Lela~

https://cugetaripentrusuflete.wordpress.com/2020/03/08/david-lela-mama/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: