ANUNTURI

Chiar ne pasă de familia BODNARIU? Chiar ne DOARE că NORVEGIA ucide suflete? Cine mă aude cu adevărat?

Tăcerea noastră înseamnă complicitate, favorizarea infractorului, încurajarea  statului norvagian care numai lucrarea lui Dumnezeu nu o face!
familie-bodnariu-norvegia-3A ieși și a proclama valorile Bibliei în fața ambasadei Norvegiei nu este o acțiune rușinoasă. Cum putem să spunem că este rușine să ieșim și să apărăm VALORILE lui DUMNEZEU? Cum putem să spunem că postim și ne rugăm pentru familia Bodnariu și să mergem să apelăm la ajutorul Parlamentului este OK dar să ieșim în stradă este rușine? Este o fractură în gândire!

  Cum poți să afirmi: De ce să vin înaintea celor care mă disprețuiesc și care nu mă ascultă și care nu vor face nimic, când pot să vin înaintea Împăratului Isus Hristos, care vrea să îmi asculte glasul rugăciunii, care mă iubește și care poate schimba vremuri, decizii și autorități?” dar să te duci în Parlement. În Parlament este bine să mergi dar în stradă nu mai este bine? Nu înțeleg.
  Domnul ne-a trimis, ne-a spus să mergem, ca niște oi în mijlocul lupilor! Ne este frică? De cine ne este frică?
  A ieși și a proclama eliberarea familiei Bodnariu în fața ambasadei Norvegiei pentru un copil al lui Dumnezeu care are în sânge valorile cerului este O MARE BINECUVÂNTARE! Dacă îți este rușine să ieși în public și acolo de demonstrezi că suferi cu cei care suferă și mai mult să proclami valorile Domnului Isus Hristos cred că este o mare problemă. Duhul Domnului ne face martori în lume! Dacă ție îți este rușine sunt semne de întrebare cu privire la valorile tale și ești și o piedică pentru alții!
   Pentru noi cei care o să ieșim este o ONOARE extraordinară să ieșim și să ne vadă toți că existăm și că avem valori sfinte. Noi suntem o cetate așezată pe munte! Ne vede lumea pe noi? Nu, că ne este rușine!
 Vedem noi acest prilej mare de a răspândi lumina EVANGHELIEI? Să ne pocăim și să ieșim afară pentru că timpul trece și rănile copiilor familei Bondariu se adâncesc.   Au ajuns unii să ne facă să dăm înapoi și acum trebuie să convingem că a ieși este ceva natural, normal, biblic. Familia Bodnariu se îneacă iar noi stăm pe mal și ne certăm unii cu alții! De ce nu sărim în apă? De ce nu sărim în ajutorul lor? Cei care simt rușine măcar să nu o spună!
  Câți spun că postesc și că se roagă … dar ei doar spun. Cine te vede că ai postit? Pe stradă toți te văd că ești acolo și că te DOARE!  Să unim postul cu acțiunea! Ezra a postit dar s-a dus și a acționat în mijlocul celor care îi disprețuiau. Ezra nu s-a bazat numai pe post! Câți azi nu-l trimit pe Domnul și la bolnavi, săraci, să ofere consiliere? Dacă ar putea l-ar trimite să le spele și mașinile! Ezra a acționat și înaintea oamenilor nu numai înaintea lui Dumnezeu. Ezra s-a expus! Ezra a făcut kilometrii călare și pe jos. Noi ce facem pentru a demonstra că inima noastră este străpunsă de durere?
  În fiecare an prin iunie homosexualii ies pe stradă în București. Mulți au ieșit pentru cei de la clubul care a ars. Noi, Biserica lui Hristos, unde suntem? În tufișuri? În boscheți? Cu laptopul în brațe? După amvon, ne ascundem după amvon! De acolo dăm lecții de sfințire? De acolo predicăm cu putere Evanghelia? Din confort și căldură? Simțim noi cu adevărat durerea familie Bodnariu? Abuzul statului Norvegian care este de nedescris nu întărâtă duhul în noi?
  Cu mic și cu mare, cu bunici și nepoți, cu mămici și tătici să ieșim și să condamnăm public ororile unui stat care se luptă să distrugă familia la modul general și familia Bodnariu în mod special!
  Cu mic și cu mare, cu bunici și nepoți, cu mămici și tătici să ieșim și să ne lăudăm cu Dumnezeu care iubește familia, cu Dumnezeu care vrea copiii împreună cu părinții!
  Tăcerea noastră înseamnă complicitate, favorizarea infractorului, încurajarea  statului norvagian care numai lucrarea lui Dumnezeu nu o face!

page

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

9 Comments

 1. Foarte bună observația.Imi exprim și eu nedumerirea în legătură cu lipsa de reacție a alianței evanghelice din Ro.
  Așteptăm un plan organizat la nivelul tuturor bisericilor din România și diaspora

 2. Avem nevoie de lideri care se motiveze turma spre orice fapta buna …fie vizibila (protest etc.) fie invizibila (post , rugaciune, etc) si asa mai departe .

 3. Nu este prea frumos din partea celei care la scris articolul. Nu cred ca este cazul sa ne contrazicem intre noi crestinii, Dumezeu ne vrea uniti nu dezbinare si sa ne atacam unii pe altii…Nu toti suntem chemati sa iesim pe campul de lupata(in fata ambasadei) si nici nu putem toti iesi chiar daca am dori asta. Fratele Ianovici nu poate indemna pe crestini sa iasa in stradadar nici nu cred ca se va supara daca o vor face…. Fratele Ianovici poate sta ca si Moise cu mainile ridicate spre cer pt ca cei care ies in fata ambasadei sa poate avea biruinta.”. Cu mâinile înălțate spre cer și având toiagul lui Dumnezeu în mâna dreaptă, Moise s-a rugat pentru izbânda armatelor lui Israel. Cum bătălia continua, s-a observat că atâta timp cât mâinile sale erau ridicate, biruia Israel, iar atunci când erau coborâte, inamicul ieșea învingător.” Exod.17

 4. sunt de acord in proportie de 100%.Domnul sa va binecuvinteze pt.curajul de a scrie ADEVARUL si m-as bucura sa-l citeasca cat mai multi si sa priceapa

 5. Adevarat sa fii frustrat pe decizia , cu siguranta lui Isus ii pasa si noua parintilor de copii ne pasa, Dumnezeu va decide ce este bine pentru copii si pentru parintii lor…, noi suntem limitati ,scuzati dar te exprimi destul de dur la adresa crestinilor, Intr un final rugaciunile vor invinge

 6. In sfarsit, o atitudine crestina! Felicitari pentru intelepciune, curaj si dragoste cestina autentica aratata familiei in suferinta!
  Voi urmari sa vad cand anuntati protestul in strada, caci vreau sa ma alatur si eu.

 7. Este extrem de dezamagitor ca Florin Ianovici face un las indemn de a sta acasa cica „sa ne rugam” (macar de ar fi asa). Cee ce scrie si indeamna el s-ar potrivi daca Bernevernet din Norvegia ar fi in slujba copiiilor. Insa acest oribil serviciu de „Protectie a copilului” face parte din planul mondialist de distrugere a famililor, alaturi de palnul de distrugere a identitatii nationale (ex. invazia islamica provocata). Natiunile si familile stau in calea pregatirii terenului pentru Liderul Mondial. Dau un scurt citat din acest plan mondialist pus pe hartie in 1967 ( dar conceput pe la 1900): „Birourile de Protecţie a Copilăriei” trebuie să fie investite cu o autoritate legală absolută. Ele trebuie să fie în măsură ca, după bunul lor plac, dar întotdeauna sub pretextul protejării copiilor, să-i poată retrage pe aceştia din mediile lor familiale originale şi să-i plaseze în medii familiale străine sau în centre guvernamentale deja atrase spre principiile noastre mondialiste şi religioase. Astfel, în consecinţă se va realiza spargerea definitivă a „Celulei Familiale Occidentale”. Secrete din acest plan izavorat din adancimile iadului au scapat si au fost publicate in Protocoalele de la Toronto de Serge Monaste (ziarit canadian asasinat dupa ce le-a publicat). Cartea, o mica brosura publicata si in Romania, o puteti gasi in linkul de mai jos. Cititi si vedeti cum se potriveste ca o manusa la ceea ce se intampla azi. https://saccsiv.wordpress.com/…/protocolul-de-la-toronto/. Un exemplu despre moraritatea celor de la Protectia copiiilor din Norvegia: https://marianagoron.wordpress.com/…/cat-de.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: