EDITORIALE

Devotional – Victoria este deja castigata

Te trezești în fiecare zi în agonia unei patimi care te copleșește sau a unei pofte din viața ta? Dumnezeu cunoaște totul despre păcatul ce sălășluiește în inima ta. El știe că tu îl urăști și că ai plâns din cauza acestuia, iar El vrea ca tu să asculți acest cuvânt: „Domnul este tăria și scutul meu; în El mi se încrede inima și sunt ajutat” (Psalmul 28:7).

Satana vrea să trăiești cu teama că tu nu vei fi niciodată eliberat și liber. Dar David a spus: „Nu mă tem de nici un rău” (Psalmul 23:4).

Dumnezeu spune tuturor sfinților îndurerați și care sunt răniți: „Nu vă temeți! Eu văd și cunosc toată suferința voastră, iar Eu nu-i voi permite Satanei să vă distrugă.”

Probabil te întrebi: „Dar eu ce trebuie să fac? Cum pot avea pacea Domnului în toată această situație?” Răspunsul se găsește în Cuvântul lui Dumnezeu adresat lui Moise și Israel. Cu marea înaintea lor, un dușman în spatele lor, și nici măcar un loc să întoarcă, Dumnezeu le-a poruncit: „Nu vă temeți de nimic, stați pe loc și veți vedea izbăvirea pe care v-o va da Domnul în ziua aceasta… Domnul se va lupta pentru voi, dar voi stați liniștiți” (Exod 14:13-14).

Această ultimă expresie: „stați liniștiți”, înseamnă a nu mai te îngrijora, a nu mai încerca să înțelegi totul pe cont propriu. În schimb, presupune să te încrezi în Dumnezeu, deoarece El are o soluție potrivită pentru tine.

Iosua și armata lui a trebuit să mărșăluiască toată noaptea spre Gibeon, unde aveau de înfruntat armată mare. Iosua și-a aruncat privirea spre câmpul de bătălie și a văzut valea plină de care mărețe de luptă și infanteriști bine antrenați — totuși, tot ce avea el era o trupă obosită și neexperimentată.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/devotional/11679-devotional-victoria-este-deja-castigata?fbclid=IwAR2iLurLmqM53quiBhNAXiOrriok9NXgVd880oOTImRUHZw2m_xzcTVmAUI

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: