ULTIMELE STIRI

Devotional – Aparat si eliberat

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00


În Vechiul Testament, citim povestea lui Ezechia, regele lui Iuda, care a primit o scrisoare de la diavol. Sanherib, regele Asiriei, a semnat-o, dar era venită direct din iad. Sanherib înseamnă „omul păcatului” și îl reprezintă pe Satana, dumnezeul acestei lumi.

În schimb, Ezechia era un om evlavios; „El şi-a pus încrederea în Domnul Dumnezeul lui Israel; şi, dintre toţi împăraţii lui Iuda care au venit după el sau care au fost înainte de el, n-a fost niciunul ca el. Şi Domnul a fost cu Ezechia, care a izbutit în tot ce a făcut. El s-a răsculat împotriva împăratului Asiriei şi nu i-a mai fost supus” (2 Regi 18:5, 7). „Omul păcatului”  dorea să-l distrugă pe Ezechia pentru că nu-i slujea – și tocmai acesta este motivul pentru care Satana te va ataca. Când îți pui viața în întregime în mâinile Domnului, ai grijă!

Ești într-o încurcătură chiar acum – într-o problemă cu adevărat profundă? Ți-a spus diavolul că Dumnezeu nu te va salva, că credința ta este prea slabă sau prea mică și că ești ca și mort? Îl auzi pe diavolul râzând: „În ciuda întregii tale iubiri pentru Isus, în ciuda faptului că faci lucrurile corecte și ai încredere în Dumnezeu, ești sortit eșecului”?

Trucul cel mai mârșav al diavolului este să te facă să crezi că Dumnezeu te-a părăsit și te-a lăsat pradă necazurilor și întristării. El vrea să crezi că toate problemele tale sunt rezultatul pedepsei lui Dumnezeu pentru păcatele tale trecute – dar nu crede asta! Satana este pe cale să te distrugă, dar Domnul nostru este izbăvitorul, cetatea noastră de scăpare. Isaia spune despre Isus că este trimis „să dea celor întristaţi din Sion, să le dea o cunună împărătească, în loc de cenuşă, un untdelemn de bucurie, în locul plânsului, o haină de laudă, în locul unui duh mâhnit, ca să fie numiţi terebinţi ai neprihănirii, un sad al Domnului, ca să slujească spre slava Lui” (Isaia 61: 3).

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/devotional/11310-devotional-aparat-si-eliberat?fbclid=IwAR0nFoHCdQIqTwF0Xo2dk6dfpPIFRR-FOU-9HPcY4w_IJy9BbDKTqBupLZU

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (26830 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: