EDITORIALE

Devotional – Din camera de rugaciune in groapa leului

Biblia ne arată un model în viața fiecărui om al lui Dumnezeu. În fiecare situație, atunci când Dumnezeu a început să-Și împlinească promisiunile, toate lucrurile păreau să se prăbușească.

Gândește-te la Daniel, un tânăr frumos și priceput, care a fost ales să slujească la palatul regelui (vezi Daniel 1:3-6). El s-a angajat la o viață de sfințenie și separare de lume și a fost promovat datorită abilităților sale deosebite: „Daniel însă întrecea pe toți … pentru că în el era un duh înalt; şi împăratul se gândea să-l pună peste toată împărăţia” (Daniel 6:3). Însă oameni prefăcuți care au devenit geloși au lucrat la un plan pentru a-l distruge pe Daniel, sfârșind în a-l arunca în groapa cu lei. Dumnezeu a intervenit și l-a eliberat pe robul său, închizând gurile leilor!

Gândiți-vă la Șadrac, Meșac și Abed-Nego, trei tineri excepționali, care au fost aduși la palatul regelui, unde au puși ca lideri în guvern. Cu toate acestea, când împăratul a poruncit ca toți să se plece înaintea dumnezeului său fals, ei au refuzat și au fost imediat legați și aruncați în cuptorul de foc care era pregătit pentru ei. Totul părea pierdut, până când Fiul lui Dumnezeu S-a arătat în foc și i-a eliberat!

Și mai gândiți-vă la Ilie! Dumnezeu i-a dăruit o promisiune glorioasă cu privire la o trezire spirituală în țară, o revărsare de ploaie abundentă și o nouă zi de victorie pentru poporul lui Dumnezeu. Ahab cel căzut împreună cu Izabela urmau să fie detronați, iar pacea trebuia să domnească asupra regatului. Însă Izabela a amenințat viața lui Ilie, profeții lui Dumnezeu au fost uciși și țara a continuat în răutate și secetă. Ilie s-a simțit singur și confuz înainte ca promisiunea să se fi împlinit. Citiți această relatare în 1 Împărați 18 și 19.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/devotional/10867-devotional-din-camera-de-rugaciune-in-groapa-leului?fbclid=IwAR0ZkU3St-sfrunjnxzUmQ98s8MPUKl7yBZAQsTuMZwZaMia_RlAj8ZDqx0#ixzz5tRfoEAci
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: