Reclame
ULTIMELE STIRI

Devotional – Siguranta noastra ca si copii ai lui Dumnezeu

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$3.00


Isus a numit pe Duhul Sfânt, „Mângâietorul”: „Dar Mângâietorul, adică Duhul Sfânt, pe care-L va trimite Tatăl în Numele Meu, vă va învăţa toate lucrurile şi vă va aduce aminte de tot ce v-am spus Eu” (Ioan 14:26). Este un lucru să-L cunoaștem pe Duhul Sfânt ca Mângâietor, dar trebuie să știm și cum ne mângâie, pentru a putea distinge care este mângăierea ce vine din carne și care este cea din Duhul.

Modul de mângâiere al Duhului Sfânt este evidențiat în mod clar, în Scriptură. Indiferent de ce problemă, încercare sau nevoie, lucrarea Lui de mângâiere se realizează aducând adevărul : „El vă va da un Mângâietor… pe Duhul adevărului” (Ioan 14:16-17).

Adevărul este că alinarea noastră izvorăște din ceea ce știm, nu din ceea ce simțim. Numai adevărul trece dincolo de sentimente, iar slujirea mângâietoare a Duhului Sfânt începe cu acest adevăr fundamental: Dumnezeu nu este supărat pe tine. El te iubeste! – „Însă nădejdea aceasta nu înşală, pentru că dragostea lui Dumnezeu a fost turnată în inimile noastre prin Duhul Sfânt care ne-a fost dat” (Romani 5: 5). Înțelesul grecesc aici este chiar mai puternic decât sugerează traducerea. Se spune că dragostea lui Dumnezeu este turnată ca „să țășnească” în inimile noastre, prin Duhul Sfânt.

Vrăjmașul poate veni asemenea unui potop, aducând teamă, vinovăție sau stres, dar putem să rostim imediat această rugăciune: „Duhule Sfânt, slujește-mi, învăță-mă și amintește-mi de promisiunile lui Isus referitoare la siguranța mea ca și copil al lui Dumnezeu”.

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/10386-devotional-siguranta-noastra-ca-si-copii-ai-lui-dumnezeu?fbclid=IwAR3elawjhv63r8m0PQc_75pO2CGzmJGzm6K0IJgMT4nXYN-kK2RbHZedmr4#ixzz5kIRTEa66
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23487 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: